Borçları Ödeyeceğiz Diye 2,5 Yıl Çalışamadık

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler dolayısı ile sürdürdüğü ziyaretlerine devam ediyor.

Yayınlanma:
Borçları Ödeyeceğiz Diye 2,5 Yıl Çalışamadık

Yerel seçimlere sayılı günler kala temposunu biraz daha artıran Günaydın hiçbir dakikasını boş geçirmemeye özen gösteriyor. Bir tarafta belediye çalışmalarını takip ederken bir tarafta da yerel seçimler nedeni ile siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

Bu vesile ile dün saat 10.30’da Sertur yetkilileri ile bir araya geldi. Isparta’nın önemli bir ihtiyacını karşılayan ve çeşitli okullarda okuyan öğrencilerin ulaşımını sağlayan Sertur çalışanları ile bir saat süren bir toplantı düzenledi. Toplantı’da Günaydın, Sertur’un Isparta belediyesi ile hiçbir sorun yaşamayan ender şirketlerden biri olduğunu söyleyerek ilgililere teşekkür etti. Sertur çalışanları da çalışmalarda Belediye’nin kendilerine göstermiş olduğu sağduyudan dolayı şükranlarını sundular. İkili görüş alışverişinin de bulunulduğu toplantıda Günaydın önemli açıklamalarda bulundu.

Günaydın, “Sertur firması ile belediyemiz çalışmaları hep iç içe olmuştur. Ancak bu 5 yıllık görev süremde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadığım ve ayrı düşmediğim ender işletmelerden bir tanesidir. Belediyemize ve uygulamalarımıza göstermiş olduğunu saygı ve hoşgörüden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu ilişkilerimizin inşallah önümüzdeki günlerde de böyle devam edeceğine inanıyorum. Bazı isteklerinizin olduğunu biliyorum. Bu isteklerinizi de seçim sonrası çözmeye çalışacağım” dedi.

Günaydın ayrıca belediye çalışmaları hakkında da kısa bir açıklamada bulundu. “Göreve geldiğimiz günden sonra 2.5 yıl çalışamadık. Bunun sebebi ise belediyenin her tarafı borç içerisinde idi. Kamu kuruluşları bile bizden önceki 5 yılda hiçbir lira tahsil etmemişken biz göreve gelir gelmez hemen haciz işlemlerine başladılar. İşte bu 2.5 yılda bunlarla uğraştık. Bunlar yetmedi. Hizmet yapmayalım diye bize birde operasyon düzenlediler. Bu operasyonda ailemi de işin içine sokmaya çalıştılar. Ama biz ne yaptık bütün engellemelere rağmen hizmet atağımızı sürdürdük. Bir tane fabrikamız vardı onu bile koruyamamışlar. Bugün hem o fabrikamızı aldık. Hem yenilerini yaptık. Bugün fabrikamızı 5’e çıkardık. Seçimlerde bizi soyanlara iyi bir ders vermek gerektiğine inanıyorum” dedi.

Günaydın daha sonra Sertur finasının bulunduğu etraftaki esnafı da ziyaret etti. Ziyaret esnasında Günaydın’dan talep edilen bank hemen yerine getirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum