Borcu Var Diye Caminin Elektriğini Kestiler

Gelendost İlçesi’nde TEDAŞ’a borcu yüzünden iki caminin elektriği kesildi. Bir süre ibadet yapılamayan camiler cemaatin girişimleri sonucu borcunu ödedi ve camiler yeniden ibadete açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2013 12:40
Borcu Var Diye Caminin Elektriğini Kestiler

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Gelendost ilçesinde TEDAŞ’a olan borcu yüzünden iki caminin elektriği kesildi. Elektriği olmayan camilerde ezan okunamadı, ibadet yapılamadı.

Gelendost’ta Kırevleri Camii ve Bülbül Hoca’nın Camii’nde elektrik borcu yüzünden elektrikler kesildi. Elektrikleri kesilen camilerde bir süre ibadet gerçekleştirilemedi.ajans32

Durumdan rahatsız olan cemaat önce kendi arasında para toplayarak elektrik faturasını ödemeyi denedi. Camilerden birinde imam elektrik parasını ödeyerek elektrikleri açtırdı ve bugün itibariyle ibadete açıldı.

Öte yandan diğer caminin imamı izinde olduğu için henüz elektriği açılamadı. Caminin elektriğinin öğleden sonra açılması bekleniyor.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum