Boş Arazide Patlayıcı Bulundu

Boş Arazide Patlayıcı Bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 15:41
Boş Arazide Patlayıcı Bulundu

Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dün akşam alo 156 Jandarma’ya gelen ihbar üzerine gittikleri Belceğiz Köyü'nde boş bir arazide 3 adet TNT patlayıcı ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Belceğiz Köyünde Osman Bozdağ isimli vatandaşın evinin arkasında koyunlarını otlatan Ali Gözel isimli kişi yerde yeşil renki kutular dikkatini çekti. Yanına gittiğinde ise üzerinde TNT Patlayıcı madde tehlikeli yazısını görünce hemen koyunlarını oradan uzaklaştırdı. Akabinde ise 156 Jandarma’yı ve Köy Muhtarı İbrahim Böcek’i arayarak olaydan haberdar etti.

Olay yerine gelen Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi. Yapılan ön araştırma sonucu TNT'ler MKA'ya ait olduğu, sabah erken saatlerde bomba imha ekipleri geleceği bildirildi. Ayrıca yine etrafta eğitimli bomba uzmanı köpekler ile tarama yapılacağı öğrenildi.

Patlayıcı maddelerle ilgili İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma ve incelemelerin sürdüğü öğrenildi.

Şarkikaraağaç Ekspres

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.