Boşalt Talimatı

Valilik hizmet binası zemin katında hizmet veren İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne Valilik tarafından 'bulunduğun yeri boşalt' talimatı verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2015 12:45
Boşalt Talimatı

Valilik hizmet binası zemin katında hizmet veren İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne Valilik tarafından 'bulunduğun yeri boşalt' talimatı verildi. Müdürlüğün eski Bağ Kur binasına taşınması isteniyor,

Isparta Valilik binasında bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor. Zira, Valilik binasının yapıldığı 1954 yılından bu yana binanın içinde hizmet vermekte olan Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün taşınması için Valilik tarafından yazı gönderildi.

"BURADAN TAŞININ"
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; şu günlerde 1 Kasım erken seçimleri nedeniyle yoğun bir çatışma temposunun yaşandığı Müdürlüğün neden taşınmasının talep edildiği ise belirlenemedi. Vali Yardımcısı Fatih Aksoy imzasıyla il Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüme gönderilen yazıda, Müdürlüğün bulunduğu yerden taşınması talebinin yanı sıra, Müdürlüğün şuanda SGK ek hizmet binası olarak kullanılmakta olan ve Maliye Kavşağında bulunan 4 katlı binanın zemin katına taşınması gerektiği vurgulanıyor.

300 M2 İLE 1300 M2 BİR OLUR MU?
Şimdi, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yetkilileri, şuanda hizmet verdikleri 1300 metrekarelik alandan kendilerine adres olarak gösterilen 300 metrekarelik alana nasıl sığacaklarını ve sığsalar bile hizmetlerin nasıl yürütülebileceğini kara kara düşünüyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum