Boss Fitness Center Murat İşler’e Emanet

Boss Fitness Center Murat İşler’e Emanet

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2021 12:15
Boss Fitness Center Murat İşler’e Emanet

Muay-Thai ve Wolf sporlarında Dünya dereceleri elde eden şehrin spor emektarı Murat İşler, Boss Fitness Center’ı açtı.

Milli Takım Antrenörleri eşliğinde Muay-Thai, Kickboks, MMM dersleri düzenlenecek. Ayrıca bayanlara yönelik step-aerobik, fitness çalışmaları Boss Fitness Center’de gerçekleştiriliyor.  Kilo, alma, verme, yağ yakma, bölgesel yağlar içinde çalışmalar yapan Boss Fitness Center İşletmecisi Murat İşler, ‘Sağlığınız patronu sizsiniz’ diyerek kampanya da düzenliyor.

Aylık üyelik ücreti 150 TL ve  3 aylık 250 TL  kampanyası düzenleyen Boss Fitness Center İşletmecisi Murat İşler, sağlıklı yaşam için herkesi spor yapmayı davet etti.

İşler, özellikle Ayazmana, Halıkent, Vatan Mahallerinden büyük talep gördüklerini belirterek, “Ayrıca başarılı sporcularımızı da kapılarımızı açtık. Yarışmalara da hazırlanması için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Uzak doğu spor dallarında Antrenörler Tolga Büyükyıldız ve Step Aerobik olarak da Antrenör Dilruba Kaya da eğitmen kadrosunda bulunuyor. Ayazmana Mahallesi 124.  Cadde Uydukent Sitesi (A-101 yanı Ayazmana Mesireliği Girişi) yanında hizmet By Murat İşler Boss Fitness Center, hijyen koşulları ve 2 katlı tesisiyle sporseverlere hizmet veriyor.

Üyelik ve salon çalışmalarıyla ilgili de 0545 391 13 00 nolu telefondan da bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.