Böyle Başkanlığı Allah Nasip Etmesin!

Ak Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, Zafer mahallesi sosyal tesislerinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2014 09:49
Böyle Başkanlığı Allah Nasip Etmesin!

Yoğun kalabalığa seslenen Uzaktaş, Bizler belediyeyi soyup, soğana çevirdi dedirtmeyeceğiz. Benim geçmişim bunun garantisidir. Beşeriz eğer biz yanlışa bulacaksak, şaibeye bulaşacaksak, harama bulaşacaksak Allah bize bu belediye başkanlığını nasip etmesin.”dedi.

Seçimlere kısa bir süre kala Isparta siyasetindeki heyecan da artmaya başladı. Zafer mahallesi sosyal tesislerinde yoğun bir kalabalığa seslenen Uzaktaş, Başkan Günaydın’a yüklenerek zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Başkan Günaydın ve ekibinin seçim çalışmalarında Ak Parti’yi öcü gibi göstermeye çalıştığının altını çizen Uzaktaş, Isparta Belediyesinde yaşanan ve vatandaşların bilmediği gerçekleri halk ile paylaştı. Isparta halkının içtiği sudan, Şehir hastanesine, Huston’a, Etnografta Müzesi’nden, Çarşamba Pazarına kadar bir çok gerçeği ifade eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Uzaktaş şunları söyledi.



ISPARTA’NIN EN ACİL SORUNU HASTANE
Belediyenin burda 2900 metrekare arsası vardı. Bz bu arsayı belediyeden talep ettik. Belediye bu arsaya 1.5 milyon TL istiyorum dedi. Tamam dedik parayı çıkardık. Hadi tapuya gidelim dedik, olmaz dedi. Neden şimdi 3 milyon TL istiyorum. O geçen seneydi. Tüm yazışmaların ardından 3 milyon tl yi de çıkardık, ancak Günaydın yine bir bahane üretti. Bu hastane bana yapılmıyor ki Ispartalıya yapılıyor. Türkiye’de 14 şehire bu tür büyüklükte hastane yapılıyor. Çoğunluğu da büyükşehir. Allah saklasın. Isparta’da olası bir deprem anında en sıkıntılı binamız hastanemiz. Yaralılarımızı götürecek hastanemiz olmayacak. Onun için bu hastane bu Isparta’ya acil. Engel çıkarmak marifet mi? Hani Huston yapmadın. Isparta Belediyesinin bütçesi 5 yılda 600 milyon yok. Bunun vaat ettiği proje 650-700 trilyon civarı. Zaten yapmayaacağını başında söylüyor. Sadece resmini koymuş.

TORUNUNA BİLE YASAK ETMİŞ AMA...
Uzaktaş ayrıca Başkan Günaydın’ın Isparta’nın içme suyunun menba kalitesinde olduğu ile ilgili konuya da ilginç bir örnekle yanıt verdi. “Gelelim suya. Suyu Eğirdir’den alıyorsunuz. Kumun içinde suyu arıtıp halkımıza veriyoruz. Suyu dahi içilmeyecek şebeke hattından suyu halkımıza veriyoruz. Televizyona çıkıp bu suya menba kalitesi olarak söylüyor. Şehrin eski şebekesinden de geçiriyor. Torununa bile evde damacana suyu içmesini yasaklamış. Çeşmeden su içiriyormuş. Arkadaşlar tespit etmişler. Evine damaca su alıyormuş. Muhetemelen onunla da çamaşır yıkıyordur. İnsanlarla dalga geçmenin anlamı ne?

75 MiLYON’LUK BORCU 150 MİLYON YAPTI
Bir Pazar yeri yapıyor, yağmur içinde, kar içinde, güneş içinde horon tepiyor. Pazarcı esnafımız şikayetçi. Sonra pazarcı esnafına da “bu ak parti gelmesin ha. Gelirse bu pazarı kapatır.

DAVASI EKMEK OLANI NEDEN İŞTEN ÇIKARALIM
Bunlar işçileri de işten çıkarır”diyor. Biz neden işten eleman çıkaralım. Davası ekmek olan insanı işten çıkaracak kadar aciz değiliz.



ÖCÜ SİYASETİ YAPIYORLAR
Öcü siyaseti ile Isparta’da seçim almaya çalıyorlar. Bizleri esnafa öcü gibi göstermeye çalışıyor. Seçime 6 ay kaldı vatandaşın içine çıkmaya başladı. Kusura bakmayın borç ödemekten yatırım yapmaktan sizlerin ziyaetinize gelemedik diyor. 75 milyon TL belediyenin borcunu 150 milyon TL yapmak borç ödemekse buna can kurban. İnşallah 30 Martın sonunda Ak Partili belediyeyi tekrar Isparta’ya kazandırıp, Isparta’yı hizmetle buluşturacağız.

SİZE SÖZ VERİYORUM!
Biz size şunun sözünü veriyoruz. Yalan belediyecilikle işimiz olmayacak. insanları kandırmak bizim Ak Parti’nin işi değildir. Bizler belediyeyi soyup, soğana çevirdi dedirtmeyeceğiz. Benim geçmişim bunun garantisidir. Beşeriz eğer biz yanlışa bulacaksak, şaibeye bulaşacaksak, harama bulaşacaksak Allah bize bu belediye başkanlığını nasip etmesin. Günümüzü etrafımıza 8 tane yağdanlık doldurarak onların işlerini kovalamayla vakit geçireceksek Allah yine bize bu başkanlığı nasip etmesin. Bizim ölüçümüz bu. Mevlam utandırmasın. Türkiye şu anda imtihandan geçiyor. Türkiye’den medet uman mazlumlar ülkemizi bekliyor.


İŞTE UZAKTAŞ’IN ISPARTA PROJELERİNDEN BAZILARI
Darıderesinin 2. Göletini inşa ediyoruz. 30 milyonTL. Artıma tesisi kuruyoruz 15 milyon TL. Şehir şebekesinin altyapısını yeniliyoruz 100 milyondan fazla. Atıksu artımayı kuruyoruz 30 milyon TL. Bunların sözünü aldık. CIA bile Günaydın’ın Etnografya Müzesi’ni engellemek için çok uğraşmış. Hayati öneme sahip bir projeymiş. 6 milyon TL’den fazla harcadık. Çarşamba Pazarına bir kapalı Pazar alanı yaptık. 4 milyon TL’lik projeye gene başkanları Bahçeli geldi. Biz 573 milyon TL’ye hastane yapıyoruz bakan geliyor.”diyen Uzaktaş, mahalle sakinlerine yapacağı projeleri bir bir anlattı.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılayan Uzaktaş ve ekibi 31 Mart’ta hep birlikte Isparta Belediyesinde buluşalım.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum