Böyle Bir Söylem O’na Yakışırdı

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP Milletvekili Recep Özel’in “Seçimi Yusuf Ziya Günaydın kazandı ama Isparta kaybetti!” açıklamasına cevap verdi. Yalçın, “Böyle bir söylem ancak Recep Özel’e yakışırdı. Başarımızı içine sindiremeyenler var demek ki" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2014 12:34
Böyle Bir Söylem O’na Yakışırdı

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP Milletvekili Recep Özel’in “Seçimi Yusuf Ziya Günaydın kazandı ama Isparta kaybetti!” açıklamasına cevap verdi. Yalçın, “Böyle bir söylem ancak Recep Özel’e yakışırdı. Başarımızı içine sindiremeyenler var demek ki" dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın makamında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca AKP milletvekili Recep Özel’e de göndermede bulunan Yalçın, “5 yıl daha bizi sindiremeyecekler” dedi.

“BİR SİYASİ PARTİ İÇİN EN GÜZEL ŞEY SEÇİMİ KAZANMAK”
Yusuf Ziya Günaydın’ı ikinci dönemi için tebrik eden Yalçın, bir siyasi parti için en güzel şeyin seçimleri kazanmak olduğunu savundu. Isparta halkının oy kullanarak 5 yıl boyunca yapılan hizmetler dikkate alınarak parti ayrımı gözetmeksizin görevini yerine getirdiğini belirten Yalçın, “Güvenenlere layık olmak için Günaydın Başkanımızın arkasında her türlü gayretimizi göstereceğimizi söylemek istiyorum. Ispartalı hemşehrimlerimiz bütün engellemelere rağmen büyük bir bariyeri aştılar.

“HER TÜRLÜ SALDIRIYI YAPTILAR AMA SONUCU DEĞİŞTİREMEDİLER”
Seçim başından bu yana bize her türlü seviyesiz saldırıyı yaptılar ama sonucu değiştiremediler. Keşke heryerde hizmet için gelenler kazansaydı. Bu gayretimiz inşallah yeni operasyonlarla bu zihniyetin sık sık kullandığı yöntemlerle kesilmez. Ama şartlar ne olursa olsun ellerinde hangi güç olursa olsun Belediye Başkanımızın gayretiyle güzel hizmetlere vesile olacağız. Ayrıca geçmiş dönemde Merkez Belde Belediyeleri de başka siya partilerde idi. Başkanımız bundan dolayı zorlanıyordu. Ama Belediye Başkanımızın mesajını iyi almışlar ki hem Sav hem de Kuleönün’de biz kazandık. Herkese teşekkür ediyoruz. Merkezden halkalar halinde büyüyerek Başkanımızın hizmetleri daha da öteye yayılacaktır” dedi.

Öte yandan AKP Milletvekili Recep Özel’e de göndermede bulunan Yalçın, “Kem göz sahibine aittir. Başkanımız seçildikten sonra ‘Isparta kaybetti’ gibi bir söylem ancak Recep Özel’e yakışırdı. AKP’lilerin çoğu bizi arayarak tebrik etti. Ama bu başarıyı içine sindiremeyenler oldu. 5 yıl boyunca da sindiremeyecekler. Sürekli rahatsız olacaklar. Onlar rahatsız olacaklar diye hizmetler geri kalacak değil. Seçime her ne kadar hile karıştırmak isteyenler olsa da güzel bir dönem yaşandı. 30 Mart bizim için geride kaldı. ‘Şunları yapacağız’ diye kesin konuşmuyoruz. Sefere göre zafer inşallah Allah’ın izniyle olacak” şeklinde konuştu.

Kent32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum