Böyle Bir Talebim Olmadı

Böyle Bir Talebim Olmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2015 11:12
Böyle Bir Talebim Olmadı

Şarkikarağaaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yaptığı ziyaretin Isparta kamuoyunda çarpıtıldığını söyledi. Çarkacı, Isparta Belediyesiyle asfalt anlaşmasını yapılmış gibi gösterildiğini belirterek, “benim böyle bir talebim olmadı” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ülkemizde yapılacak olan genel seçimler öncesinde çarpıtılarak siyaset malzemesi haline getirildiğini söyleyen Çarkacı, “Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın 24.05.2015 Pazar günü Belediyemize geçte olsa nezaket ziyaretinde bulunmuştur. Misafirimiz olan Sayın Yusuf Ziya Günaydın ve konuklarımız nezaket çerçevesinde misafire yakışacak şekilde tarafımdan ağırlanmışlardır. Bu nezaket ziyaretinin ardından bazı basın kuruluşlarında yer alan Şarkikaraağaç Belediyesi ile Isparta Belediyesinin Asfalt yapı ile ilgili protokol imzalayacağına dair çıkan haberler gerçek değildir. Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın benim talep etmem durumunda asfalt yapımı ile ilgili çalışmaların birlikte başlatılabileceğini söyledi. Bende şahsım olarak şuanda böyle bir talebimin olmadığını kendisine söyledim. İlçemizde alt yapı ve su şebekesi yenileme çalışmalarının henüz tamamlanmadığını ve yine altyapısı biten yollarda asfalt yerine parke taşı ile bu sorunu çözmeyi düşündüğümü kendisine ifade ettim. Yapmış olduğu ziyaretinden ve bu olumlu yaklaşımlarından dolayı Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederim.

Bazı basın çevrelerinde çıkan Sayın Yusuf Ziya Günaydın ile yapmış olduğumuz görüşme çarpıtılarak siyaset malzemesi yapılmıştır. Nezaket ziyaretlerinin çarpıtılması yanlış bir davranıştır. Bu güne kadar yapmış olduğum gibi bundan sonrada olumsuz, negatif, yapıcı olmayan siyaset anlayışından uzak durmaya devam ederek var olan tüm gücümle Şarkikaraağaç halkına hizmet etmeye devam edeceğim.

Ayrıca Memleketimizin evladı olan Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e Belediye başkanı olduğum günden itibaren Şarkikaraağaç’ımıza yapmış olduğu özverili ve fedakarca hizmetlerden ötürü memnuniyetimi dile getirir şahsıma ve memleketimize göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakasından ve yine ilçemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum