Böyle davetiye görülmedi

Isparta’da grafikerlik yapan Kemal Kurtlu dillere destan bir düğün davetiyesi hazırladı. Isparta Özel Halk Otobüslerine düğün davetiyesini reklam olarak asan genç çift, tüm Ispartalıları bu mutlu gününe davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2012 20:31
Böyle davetiye görülmedi

Kemal ve Şerife çifti, 23 Aralık’ta en mutlu günlerini yaşayacak. Çiftin düğününü özel kılan ise düğüne Isparta Özel Halk Otobüslerine verdikleri reklamla tüm Ispartalıları davet etmeleri…

Isparta’da grafiker olarak çalışan Kemal Kurtlu hayatını Şerife Kazık ile birleştirme kararı aldı. Genç çift 23 Aralık Pazar Günü Bakkallar ve Bayiler Odası Düğün Salonunda muhteşem bir düğünle dünya evine girecek. Kemal Kurtlu, bu mutlu gününü tüm Isparta ile paylaşmak için ilginç bir yöntem seçti. Düğün davetiyesini tüm Isparta’nın gördüğü Özel Halk Otobüslerine reklam olarak astırdı.



Düğün davetiyesini ilk olarak Halk otobüsünde gören Şerife Kazık ise o anları “İnanılmaz heyecanlandım. Böyle bir jesti açıkçası beklemiyordum. İlk gördüğümde kalbim duracak sandım” diye anlattı. Kazık, bir çok arkadaşının kendisini arayarak tebrik ettiğini de dile getirdi.

Davetiye tasarımını da kendisi yapan Kemal Kurtlu, “Ben hayatımın en anlamlı günlerinden biri olan bu mutlu günümü farklı bir yolla duyurmak istedim. Tüm Isparta’yı düğüne davet etmek istedim. En etkili yöntem olarak da sürekli hareket halinde olan ve hemen hemen bütün Isparta’nın görebileceği Özel Halk Otobüslerine davetiyeyi asmak olduğuna karar verim. İlgilerle görüşerek hemen tasarımı ilettim ve otobüslere reklam olarak asıldı. Hayatımızın en anlamlı gününde eşime böyle bir jest yapmak düğünümüzü de farklı kıldı” diye konuştu.
Biz de Ajans32 ailesi olarak genç çifte şimdiden bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.