Böyle Yaparak Ispartaspor’u Tarihe Gömersiniz

Isparta’da yaşanan destek ve kulüp krizlerine tepki gösteren İşadamı Şevket Savlu, Ispartaspor yönetimini hedef göstererek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2011 14:58
Böyle Yaparak Ispartaspor’u Tarihe Gömersiniz

Isparta’nın köklü ailelerinden olduğuna vurgu yapan Savlu, “Bizim reklama ihtiyacımız yok. Bunu söyleyenler yanlışa düşerler” dedi.

Geçtiğimiz günlerde öne çıkan Demokrat ve Akdeniz Gazetesi Muhabirlerine yönelik olarak yapılan sataşmayı kınadığını ifade eden Savlu, Ispartaspor yönetimini tekrar istifaya davet ederek, “Yönetime talibim” dedi.

Savlu, Ispartaspor Kulübü’nün birçok borcu olmasına rağmen diğer kulüplere destek vermeyi taahhüt eden Ispartaspor yönetiminin gaf yaptığını ileri sürerek, kulüpler arası yasakların delindiğini ileri sürdü.

İşte Savlu’nun açıklaması,“Demokrat Gazetesi ve Akdeniz Gazetesi Spor yazarları Feti Kılıç ve Levent Doğan arkadaşlarımıza yapılan sataşmayı öncelikle kınıyorum.

Kendileri Ispartaspor’u bugüne kadar yakından takip etmiş, dertlerini ve sevinçlerini BASIN yoluyla paylaşmıştır.

Bu arkadaşların ilgilendiği kadar daha önce Ispartasporla ilgilenilmemiştir.
Ayrıca bu arkadaşlar Ispartaspor’un yanı sıra illimizin diğer sportif faaliyetlerini neredeyse yalnız olarak yüklenmiş halkımıza duyurmak için birçok fedakarlıklardan ödün vermemişlerdir.

Bunlardan birkaçı olan Emrespor ve Özel İdare kulüplerini de yakın markaja mesleklerini en tarafsız şekilde yapmayı başarmışlardır.
Ispartaspor maalesef BAL Ligi’ne düşmüş, ilimizde 2 rakip takımla daha Isparta’nın amatör kulüpler arasında yerini almıştır.

Fakat ne acıdır ki, bunu hala kabul edememiş ve hala nerede olduğunu bir türlü kabullenmemekçesine Isparta’da tek olmanın mücadelesini vermektedir.
Bir spor yazarı hangi konumda olursa olsun yaşadığı il içerisinde katılan kuluplerin o ile aıt olduğunu ve asla taraf tutmadan yazılarına önem vermesi gerekmektedir. Bunu uygulayan Demokrat ve Akdeniz Gazeteleri muhabirlerinin objektiflikleri bazı zümreleri rahatsız etmiştir. Ve tek olma yolunda sataşmalara karşılık verilmektedir.

Bir kulüp başkanının Emrespor hakkında yazılanları sürekli eleştirmiş, hatta o malum takıma kim el uzatmak istese reklam amaçlı görmüş en son Atakan Yazgan’a da reklam yapıyor demiştir. Emrespor Başkanı Gürcan Suvay’a da ‘Şov yapıyor’ demeyi unutmamış, hatta Özel İdare ile Emrespor’a, ‘Bize gelselerdi teminatlarında yardımcı olurduk’ diye kulüpler arası yasakları da delmiş büyük gaf yapmıştır.
Sormak istediğim şu; Ispartaspor boğazına kadar borçluyken böyle şeyler yazarak reklam veya şovu yapan kim? Kimse bizimle beraber değil derken diğer kulüplere yardım sözü ne haddinize..!
Sizin beğenmediğiniz Gürcan Suvay, bu lige Emrespor’u kendi emekleriyle getirmiş, prestij sağlayarak, Atakan Yazgan’ı kendilerine çekmeyi başarmıştır.
Atakan Yazgan da kendini ıspatlamış, 2. Lige takım çıkarmış bir şahıstır.
Bizler eski Ispartalılar olarak, yıllarca o memlekete hizmet vermiş insanların en eski halıcının torunuyuz. İlimiz için rahat konuşabilmek için kendi imkanlarımızla milletvekili adayı olmuş ve kimseden yardım beklemeden ilimizin sorunlarını dile getirmeye çalışan kişileriz.
Ispartaspor’un da yıllarca, çocukluğumuzdan bu yana taraftarı olan bir avuç Ispartalıyız.

Şimdi bıraktın bunları Demirel’e kadar söylentilere başladın.

Şunu iyi bilmeni canı gönülden isterim senin reklam yapıyor dediğin insanlar bu ile yıllarca faydası olmuş insanlardır. Kimsenin reklama ihtiyacı olmaz eğer insanlar bu kişilere güvenip yürümek istiyorsa, sizlerle yürümek istemiyorsa sorunu başarılı insanlarda değil şahsınızda aramanız gerekir.
Ve şerefinizle bu takımdan istifa etmeniz gerekmektedir.
Böyle yaptıkça herkesi küstürür, şu anda olduğundan fazla yalnız kalır ve Ispartaspor’u tarihe gömersiniz.
Zaten takımı bu hale getirdiniz, hırçınlıklarınızı suçluluk ifadesi olarak kabul ediyor istifanızı tekrar istiyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum