Boynundan 8 cm'lik Bıçak Çıkarttılar!

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanes'ne sevk edilen şahsın boynundan çıkan 8 cml'ik kırık bıcak, yapılan başarılı bir operasyonla alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2012 01:11
Boynundan 8 cm'lik Bıçak Çıkarttılar!

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu başvurduğu hastaneden sinir kesisi nedeniyle SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanes'ne sevkedilen şahsın kontrollerinde boynunda tespit edilen 8 cml'ik kırık bıcak, yapılan başarılı bir operasyonla çıkartıldı.

Uğradığı saldırı sonucu yüzünde ve vücudunda çok sayıda bıçak yarası oluşan hasta, ilk başvurduğu hastaneden kolunda sinir kesisi nedeniyle SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevkedildi.

İlk başvurduğu hastanede boynunda kırılıp kalan bıçak fark edilmezken, acil servise ambulans ile getirilen hastanın kontrolleri yapıldı. Çekilen tomografisinde boynunda kırık bıçak tespit edilmesi üzerine KBB-BBC kliniği tarafından acil ameliyata alındı. Prof. Dr. Murat Yarıktaş başkanlığında Dr. Fatih Ünal, Dr. Abdurrahman Yetiş’ten oluşan ameliyat ekibi tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla hastanın boynundaki bıçak çıkarıldı.

Boynundan 8 cm’lik kırık bıçak çıkarılan hastanın, yüzünde ve boynunda bulunan 14 adet kesiye dikiş atıldıktan sonra 5 günlük takibin ardından hastaneden taburcu edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.