Bozdağ Gazeteci Ünal'a Ne Dedi?

Partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak için Isparta’ya gelen, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, genç gazeteci Tuna Ünal ile sohbet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2013 22:53
Bozdağ Gazeteci Ünal'a Ne Dedi?

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Ünal’a bir takım sorular yöneltti. Bozdağ, Tuna Ünal’ın görev yaptığı Haber Gazetesi’nin, AK Parti ile aynı katta olduğunu fark edince, “Partimizin yanında mısınız?” dedi.

Ünal ise, “Hükümet partisi yanımızda komşuyuz biz Sayın Başbakan Yardımcım” dedi. Bu cevabın üzerine Bozdağ, “Aman partimizin yanında durun” dedi. Ünal tekrar olarak Başbakan Yardımcısı Bozdağ’a: “Biz Haber Gazetesi olarak hükümetle de, muhalefet ile de, yan yanayız. Biz bir bütünüz” dedi. Ünal’ın bu cevabına gülen Bekir Bozdağ: “Maşallah yaşın genç, siyaseti ve politik cevapları öğrenmişsin. Değerli kardeşim” diyerek cevap verdi.

Cumartesi günü öğle saatlerinde Isparta’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

AK Parti ziyareti sonrası şehrin gündemini belirleyen Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Tuna Ünal ile sohbet etti. Isparta merkezde ki gazete sayısını, Ünal’a soran Bekir Bozdağ, ilimizde 16 tane yerel gazetenin olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Ünal’a çeşitli sorular Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: “Maşallah genç yaşında siyaseti öğrenmişsin” dedi. Ziyarette Tuna Ünal’a övgüler yağdıran AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ta: “Tuna bey, sevdiğimiz değer verdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi ilimizde ki başarılı gazeteciler arasında yer alıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.