Bozkurt Yuvadan Ayrıldı

Yıllardır Ülkücü Hareketin sembol isimlerinden olan emekli eğitimci Koray Başyiğit, MHP üyeliğinden istifa etti. Başyiğit’şin yerel seçimlerde HEPAR’dan Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2013 11:31
Bozkurt Yuvadan Ayrıldı

Ülkücü hareketin önemli isimleri arasında yer alan Koray Başyiğit, düzenlediği basın toplantısı ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden istifa ettiğini açıkladı.

Uzun süre Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocaklarında görev aldığını belirten Başyiğit, istifasının nedenini Alparslan Türkeş’in ölümünden sonra parti yönetimine Ülkü Ocağı kültürünü almamış bazı kişilerin getirilmesi olarak açıkladı.www.ajans32.com

1970 yılından bu yana Ülkü ocaklarının her kademesinde verilen görevleri başarı ile yaptığını belirten Başyiğit, “Ülkücü yemini ve töremize göre çalışmalarım, Ülkücü düşüncem devam etmektedir.” dedi.

Başyiğit’in önümüzdeki yerel seçimlerde Genel Başkanlığını Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun yaptığı HEPAR’dan Belediye Başkan adayı olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum