Bravo Başkan!

Bravo Başkan!

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2017 18:51
Bravo Başkan!

Başkan Günaydın sözünü tuttu Isparta Davrazspor’un kuruluş aşaması ve sonrasında büyük destekleri olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaklaşık 500 bin TL üzerinde kaynak yaratarak halka verdiği sözü tuttu. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’a en büyük desteği verenlerden biri de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın oldu. Günaydın, yaklaşık 500 bin TL’nin üzerinde pembe-yeşilli takıma destek verdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın’ın yanı sıra Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın destekleriyle kurulan pembe-yeşillilere Bülent Sarıgül ile Mustafa Özaydın Başkanlığı’ndaki yönetim ve üyeleri de takımın ayakta durması için yoğun çaba sarf ettiler. Uzun yıllar sonra maçlara gelen ve taraftarların da sevgisini kazanan Başkan Günaydın, halka da verdiği sözünü tuttu. Diğer spor dallarına da destek olmaya çalışan Başkan Günaydın’ın yeni sezonda da desteğine devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum