Bravo Çocuklar

Okullarına İsmi Verilen Şehidin Mezarını ve Ailesini Ziyaret Ettiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2019 17:42
Bravo Çocuklar

Şehitler haftası dolayısıyla Isparta Merkez Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal etkinlik komisyonu tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

İlk olarak; Okulun yönetici, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan kalabalık bir grupla geçtiğimiz günlerde Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Günün anısına hazırlanan çelenk, Okul Müdürü Muzaffer Öztürk ve bir öğrenci tarafından şehitlikteki anıta sunuldu. Daha sonra, okullarına adı da verilen şehit Ahmet Hilmi Yiğit’in mezarı başında hatim duası yapıldı. Şehitlerin mezarları dualar eşliğinde tek tek ziyaret edildi.



Okul Müdürü Muzaffer Öztürk, Şehitlik anı defterine günün anlam ve önemi ile ilgili duygu, düşüncelerini yazdı.

Öğleden sonra da okullarına ismi verilen Şehit Ahmet Hilmi Yiğit'in ailesi bir grup öğretmen tarafından evinde ziyaret edildi. Duygu dolu dakikaların yaşandığı ziyarette şehidin annesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yapılan etkinlik ve ziyaret için okul personeline teşekkür etti.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.