Bravo Gelendost

Bu yıl EMİTT fuarına tek başına katılan Gelendost Belediyesi 172 stant içerisinde 'En başarılı promosyon fuar ödülü'nü almaya hak kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2013 15:34
Bravo Gelendost

Gelendost Belediyesi 67 ülke 172 katılımcı kuruluşun yer aldığı EMITT 2013 Fuarında 'En Başarılı Promosyon Fuar Ödülü' dalında 1. oldu.
Geçtiğimiz yıllarda ortak stantta yer alan Gelendost Belediyesi bu yıl Valilikte yapılan toplantıda EMITT'e ayrı bir stant kiralayarak katılacağını belirtmiş ve ayrı bir stantta ilçesini tanıtmıştı.

Fuarın kapanış gününde organizasyonu yapan firma çeşitli dallarda değerlendirmeler yaparak başarılı olan katılımcılara ödül verdi.

Gelendost Belediyesi en başarılı promosyon dalında en iyi stant seçilerek 1.lik ödülü almaya hak kazandı. Başarı ödülünü Belediye Başkanı Halim Kıyak, Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın'ın elinden aldı.

Dünyanın 5. büyük fuar organizasyonu olma başarısını gösteren bu büyük organizasyonda bir çok Kalkınma Ajansı, turizm şirketi, büyükşehir belediyeleri, kaymakamlık gibi iç ve dış katılımcının yer aldığı organizasyonda ödül olmayı başaran Gelendost, Isparta'nın da gururu oldu. Biz de Ajans32 ailesi olarak Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ı tebrik ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.