Bravo Gençler…

Atatürk Büstleri yenilendi… Sınıflar Boyandı… Kütüphaneler Oluşturuldu… Çocuklara Hediyeler Dağıtıldı… Sütçüler’e bağlı Sarımehmetler ve Çimenova Köylerinde adeta şenlik vardı…Organizasyonda ise Beşiktaşlıların imzası…

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2017 14:49
Bravo Gençler…

Çarşı Isparta ve Süleyman Seba UNI BJK grubu Isparta’da anlamlı bir kampanyaya imza attı. Bir süredir çeşitli stantlar açarak köy okullarına yardım kampanyası düzenleyen Çarşı Isparta Süleyman Seba UNIBJK grubu, Sütçüler İlçesi’ne bağlı Çimenova ve Sarımehmetler Köyü’nde minik öğrencilere adeta şenlik yaşattı.

Köylerdeki iki okulun sınıfları boyandı, Atatürk büstleri yenilendi, kütüphaneler oluşturuldu, var olan kütüphanelere kitaplar eklendi… Çocuklarla hoşça vakit geçiren Çarşı Isparta Süleyman Seba UNIBJK grubu minik kardeşlerine verdikleri hediyelerle onlara adeta şenlik havası yaşattı.

Çarşı Isparta Başkanı Ömer Günel, yapılan çalışmalarla ilgili Demokrat Haber Merkezi’ne yaptığı açıklamda; “Çarşı Isparta Süleyman Seba UNIBJK olarak düzenlediğimiz köy okullarına destek kampanyasını gerçekleştirdik.

Sütçüler İlçesi’ne bağlı Çimenova Köyü’nde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında okulun dış cephesini, Atatürk büstünü, demirliklerini, kapı kollarını, spor araç ve gereçlerini yeniledik. Daha sonrasında okulun boş sınıflarından birine Süleyman Seba kütüphanesini oluşturduk. Kütüphane oluşum aşamasında sınıfın boyası tamamlanıp raflar monte edildi ve sonrasında kitapları yerleştirdik. Sınıfın eski ve yeşil tahtasını siyaha boyayarak yeniledik ve pano haline getirdik. Yenilememizi bitirdikten sonra öğrenciler ve veliler ile bir araya gelip öğrenciler için aldığımız hediyeleri onlara dağıttık.

Sarı Mehmetler İlkokulu’nda ise yapılan etkinlikler kapsamında ise Atatürk büstünü yeniden boyadık ve daha sonrasında çocukların kütüphanelerine yeni kitaplar ekledik. Etkinliklerimizi yaptıktan sonra çocuklarla bir araya gelip hediyelerini dağıttık ve daha sonrasında çocuklarla oyun oynayıp vakit geçirdik.

Çarşı Isparta ve Süleyman Seba ÜNIBJK olarak bize yardım eden, elinden geleni yapmaya çalışan, gönülden destek veren ve kardeşlerimizin yüzlerine tebessüm kazandıran herkese çok teşekkür ederiz” dedi.








HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.