Bruma'da Beklenen Karar Çıktı

Portekiz Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın istediği Bruma'yla ilgili kararını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2013 12:51
Bruma'da Beklenen Karar Çıktı

Portekiz Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray 'ın renklerine bağlamak istediği Portekizli futbolcu Bruma'nın bonservisinin 2014 yılına kadar Sporting Lizbon'da olduğuna karar verdi.

Tahkim Kurulu'nun verdiği bu karar sonucunda şok yaşayan Bruma, transferini istedi ve Sporting'e geri dönmesinin zor olacağını açıkladı. Bruma'nın avukatı ve menajeri Bebiano Gomes ise oyuncusunun Sporting Lizbon'da oynayacak psikolojik şartlara uygun olmadığını hatırlatarak, 'En iyi çözüm Bruma'nın ayrılmasıdır' dedi. Bu sözler, Bruma'yı ısrarla isteyen Galatasaray için umut ışığı oldu.

Sarı kırmızılı kulüp daha önce Bruma'nın transfer edilmesi için Sporting Lizbon'a 6 milyon Eurobonservis bedeli önermişti. Transferin önünde herhangi bir engel kalmayan Portekizli oyuncu ile de anlaşan Galatasaray'ın önümüzdeki hafta tekrar devreye girerek son bir girişim daha yapacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.