Bruma'ya Dev Talip!

Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın genç yıldızına Fransa'dan dev bir talip var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2014 11:28
Bruma'ya Dev Talip!

Bu sezon ligde 4. yıldız için mücadele eden ve Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht gibi güçlü ekiplerle aynı gruba düşen Galatasaray'da takımın genç yıldızına sürpriz bir talip çıktı. Büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen geçen sene geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan Galatasaray'ın genç yıldızına Fransa'dan dev bir ekip talip oldu. Chel­se­a ve Everton gibi takımların yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından elleri boş dönmesine rağmen bu kulüplerin Portekizli futbolcu için ısrarları devam ediyor.


Kiralama yok
Geçen sene sahalardan 6 ay uzak kalmasına rağmen yeni sezona harika bir geri dönüş yapan Bruma için Avrupa kulüpleri kiralama teklifinde bulunmuştu. Süratli kanat oyuncusu için gelen kiralama tekliflerini ise reddeden Ünal Aysal futbolcunun sadece bonservisiyle beraber satılacağını açıklamış ve bonservis bedelini 18 milyon Euro olarak belirlemişti.

Monaco'nun ısrarı sürüyor!
Genç yıldızı yaz transfer döneminde isteyen ve scout ekibi tarafından izlemeye alan Monaco'nun Ocak ayında tekrar Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Transfer sezonunun son gününe kadar Bruma için nabız yoklamaya devam eden Monaco'ya ise Ünal Aysal her seferinde olumsuz geri dönüş yaptı. Bunun nedeni olarak ise Galatasaray'ın Bruma'nın Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği performansla birlikte bonservis bedelinde fiyat arttırmak istemesi. Şu an için Galatasaray'ın Bruma için belirlediği bonservis bedelinin minimum 18 milyon Euro istediği iddia edilirken futbolcunun menajeri Monaco'nun ve Chelsea'nin bu bonservis bedelini ödemeye hazır olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.