Bu Ağaçlara Nasıl Kıydınız?

Bu Ağaçlara Nasıl Kıydınız?

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2017 22:52
Bu Ağaçlara Nasıl Kıydınız?

Isparta'nın gönüllü tanıtım elçisi Fevzi Özdemir Isparta'da yaklaşık 300 yıl mazisi olan kestane ağaçlarının kesildiğini, bir tarihin nasıl yok edildiğini görüntüledi.

Özdemir yaptığı açıklasında; ''Şimdi gelde normal bak, bu Kestane ağacına nasıl kıyılır.Yazık degilmi.Şimdi sorsan çürük derler.Eh ne diyem çürüyüp gidin inşaallah. Yetkilileri davet ediyorum.Bu kestane kesilmez.

Adres istiyene veririm hemen,Gökçay Galegale bahçesinin üstü,tokaların bahçe yanı.Kısaca dere mahallesinden inerken köprünün sağ ve sol tarafları komple. İnanılır gibi değil.Birileri evmi yapacak,birileri villamı yapacak bu kestanelere dokunan eller kırılsın. Buralara imar izni verenlerde aynı derecede yargılansın.Yahu dilberim rekreasyon alanlarındaki bu dev ağacları ne yapmaya ćalışıyorsunuz.

Amacınız nedir.Bütün kamuoyunu davet ediyorum. Ev yapılacak alanların köküne kıranmı girdide,buralara bu muameleyi yapıyorsunuz.'' şeklindeki çıkışıyla yetkilileri göreve davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum