Bu Arabanın Burada İşi Ne?

Bu Arabanın Burada İşi Ne?

Yayınlanma:
Bu Arabanın Burada İşi Ne?

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde iki mahalleyi birbirine bağlayan, dar ve eğimli yapısı nedeniyle merdiven inip, çıkarak vatandaşların ulaşımını sağladığı Ortaklar Sokak'ta sürücüsünün bırakıp kaçtığı otomobil şaşkınlık yarattı. Sürücüsünün inmeye çalışırken duvarların arasına sıkıştırdığı otomobil nedeniyle çevre sakinleri zor anlar yaşadı.

Eğirdir'de Demirkapı ile Katip mahallesini birbirine bağlayan Ortaklar Sokak'ta ulaşım, mahalle sakinleri tarafından dar ve engebeli yapısı nedeniyle merdiven inip, çıkarak sağlanıyor.

Otomobil ilerleyemeyeceği diklikte çok sayıda merdinveni kullanan yayalar, 2 gündür sokağı ulaşıma kapatan otomobil nedeniyle zor anlar yaşıyor.

İki gün önce gece saatlerinde birbirine yakın evlerin arasındaki merdivenli sokaktan inmeye çalışan sürücü, otomobiliyle duvara çarpıp, sokaktan ayrıldı. Otomobili çok sayıda merdivenden indirmeyi başaran sürücü, sokaktaki evlerde yaşayanların merak konusu oldu. (Haber: Kemal Erben)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.