Bu Artık Bir EğlenX Klasiği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ardından çocuklar Valilik yanındaki EğlenX eğlence merkezine koştu. Çocuklar eğlenirken ailelerde hoş bir sohbet ortamı yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2013 16:43
Bu Artık Bir EğlenX Klasiği

İşletmeciliğini Hasan Dibet’in yaptığı EğlenX Çocuk Parkı her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’da çocuklara birbirinden güzel sürprizler hazırladı.
Çeşitli oyuncaklarda keyifli dakikalar yaşayan çocuklar kendilerine Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda doyasıya eğlendi.

Yüzlerini boyayan, oyun havuzlarında keyifli vakit geçiren, çarpışan arabalarda heyecanlı dakikalar yaşayan çocuklar EğlenX’te kelimenin tam anlamıyla ‘bayram’ etti.

Çocukları eğlenirken aileleri de EğlenX’in birbirinden farklı menülerinin yer aldığı parkta keyifli bir sohbet ortamı yaşadı.

EğlenX işletmecisi Hasan Dibet, “Bugün 23 Nisan. Çocuklarımız gerçekten bayramı keyifli yaşasınlar diye biz de kendimizce hazırlıklar yaptık. Çocuklarımız eğlendi, aileleri sohbet etti. Sadece bayramda değil, her günü bayram tadında yaşamak isteyen aileleri de çocuklarıyla birlikte EğlenX’e bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum