Bu Belediye Ne İş Yapar?

Atabey Belediyesi asli görevi olan temizlik hizmetlerini yeterince yerine getirmediği için ilçe halkının tepkisine neden oluyor.

Yayınlanma:
Bu Belediye Ne İş Yapar?

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Atabey Belediyesi asli görevi olan temizlik hizmetlerini yeterince yerine getirmediği için ilçe halkının tepkisine neden oluyor. İlçenin gözde merkezleri arasında yer alan Belediye İşhanı’nda çekilen fotoğraflar ilçe halkının ne denli haklı olduğunu gözler önüne seriyor.



Isparta’nın önemli ilçelerinden olan Atabey’de belediye asli görevi olan temizlik hizmetlerini yeterince yerine getiremediği için ilçe halkının tepkisiyle karşı karşıya. Belediye İşhanı’nda çekilen fotoğraflar da durumu gözler önüne seriyor.



Türk Hava Kurumu, siyasi partiler, dernekler ve işyerinin yer aldığı Belediye İş hanı adeta yıllardır uğranmamış, kaderine terk edilmiş bir görüntü içerisinde. Bölge esnafının ve çeşitli siyasi partilerin sık sık belediyeyi uyarması ve temizlik talebinde bulunmasına karşın hiçbir adım atılmaması da vatandaşları çileden çıkarıyor.



İş hanı içerisinde ateş yakılması, alkol kullanılması, yerlerin çöpten geçilmemesi hem görüntü kirliliğine hem çevre kirliliğine hem de güvenlik zafiyetine neden oluyor.



Ajans32 muhabirinin görüştüğü ilçe halkı defalarca Atabey Belediyesi’ne konuyla ilgili dilekçeler verdiği, şikayet mektupları yazdığı halde Belediye Başkanı Ali Bal’ın konuya duyarsız kaldığını ileri sürdü.



Belediye İş Hanında bürosu olan CHP’nin İlçe Başkanı Mustafa Tüfekli’de “Biz de parti olarak belediyeye defalarca müracaat ettik. Ancak, sürekli personelimiz yok, işhanının temizliğini orayı kullananlar yapsın gibi bahanelerle taleplerimize cevap verilmedi. Kaymakam beye de konuyu ilettik. İnşallah kısa sürede bu mesele çözülür” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum