Bu Berberde Amerikan Tıraşı Yasak!

Bu Berberde Amerikan Tıraşı Yasak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2017 15:58
Bu Berberde Amerikan Tıraşı Yasak!

Amerika ile Türkiye arasında yaşanan vize gerginliğini protesto eden Berber Durmuş Ataseven, bundan sonra Amerikan tıraşı yapmama kararı alarak dükkanının camına yazı astı.

Yıllardır Isparta’da berberlik yapan Durmuş Erkek Kuaförü Sahibi Durmuş Ataseven, ABD'yi protesto etmek için dükkanında ‘Amerikan tıraşı’ yapmama kararı aldı.

Vatan Mahallesinde 10 yıldır berberlik yapan Durmuş Ataseven, Amerikan tıraşını boykot etti. Erkek Kuaförü Ataseven, dükkanının camına astığı yazı ile boykot kararını müşterilerine duyurdu. Dükkanlarının camına, ‘Bu iş yerinde Amerikan tıraşı değil Türk tıraşı yapılmaktadır’ yazan Erkek Kuaförü Ataseven, ABD'ye tepkilerini dile getirdi.

“AMERİKAN TIRAŞINI 

KALDIRDIM'”

Amerika Birleşik Devletleri'nin Türk vatandaşlarına yönelik vizeleri askıya almasını protesto ettiklerini söyleyen Durmuş Ataseven, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Vatan Mahallesinde 10 yıldır Erkek Kuaförü dükkanı işletmekteyim.  ABD'nin yaptığı bu olay bir Türk olarak beni üzmüştür. Dolayısıyla bende bu olay sonrasında ufak da olsa protesto etmek için Amerikan tıraşını kaldırdım, yerine Türk tıraşı yapıyorum” dedi.

''TÜRK ESNAFI OLARAK 

TEPKİMİZİ GÖSTERMEK İSTEDİK''

Durmuş Erkek Kuaförü Sahibi Durmuş Ataseven, konuşmasının devamında; “Geçmişten günümüze gençler arasında moda olan ve yaygın şekilde yaptırılan Amerikan tıraşını artık yapmama kararı aldım. Bu protestom, Amerika Birleşik Devletlerinin ülkemize getirdiği vize yasağını kaldırana kadar devam edecektir. Türk esnafı olarak bu tepkiyi göstermek istedim. Bu yasak sürdüğü müddetçe biz de dükkanımızda Amerikan tıraşı yapmıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.