Bu Bir Hizmet Yarışıdır

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ITSO) 11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan Eyüp Avcılar ve ekibi, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2013 14:21
Bu Bir Hizmet Yarışıdır

Avcılar, “Isparta için, bizler için en hayırlısı neyse Mevla’m onu nasip etsin diyoruz” derken, Günaydın’da, “Isparta’mızın siyasi, ekonomik olaylarında hizmet yarışı içerisinde bulunuyorsunuz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Günaydın’a, bir önceki başkanlığı döneminde ITSO ile birlikte yapılan bir incelemeye ait fotoğraf albümü hediye edildi. ITSO Başkan Adayı Eyüp Avcılar, “Sizden istediğimiz destek katılımı çoğaltmak, üyelerimizin seçime katılmalarının sağlanması için destek istiyoruz.

Üyelerimiz kimi takdir ederlerse, kimi Isparta için uygun görüyorlarsa, kim Isparta’ya bir şeyler verebilecekse ona oy versinler. Bu noktada kimseye bir baskımız olamaz. Buradaki yarış bize göre Isparta’yı büyütme yarışı. Şahıs ya da şirketlerimizi büyütme yarışı değil. Isparta’yı büyütürsek, hepimiz istifade ederiz” dedi.

Isparta’nın şirin bir il olduğunu ve herkesin birbirini tanıdığını dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’da sevgi, saygı ve birbirimizi tanıma avantajı ile yaşıyoruz. Yani gurbet olayı yaşamıyoruz, muhabbet olayı yaşıyoruz. Dostluk yaşıyoruz.

Sizlerin tekrar aday olması ve Isparta’mızın siyasi, ekonomik olaylarına hizmet yarışı adı altında aday oluyorsunuz. Isparta’mıza sahip çıkılıyor. Tüm arkadaşlarımızın bu konuya sahip çıkmaları, aday olmaları beni çok mutlu ediyor, sevindiriyor. Bu bir hizmet yarışıdır. Isparta’mızda en güzel olaylar olsun, hizmetler olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.