Bu Birliktelik Türkiye'ye Lazım

Bu Birliktelik Türkiye'ye Lazım

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2016 18:30
Bu Birliktelik Türkiye'ye Lazım

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Günaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu işten Isparta’mız hatta ülkemiz çok yararlanacak’ dedi.

Beraberinde Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Parlak, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve Isparta Belediye Meclisi Üyesi Kadir Dal’la birlikte Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç önümüzdeki günlerde hep birlikte Isparta’yı daha iyi noktalara ulaştırmak için yine bir araya gelineceğini söyledi.

Isparta’ya yapılabileceklerin ele alındığı ziyarette konuşan AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, bir sonraki toplantının 12 ilçe ve merkez belediye başkanıyla birlikte yapmak arzusunda olduklarını söyledi. Bilgiç, “Önümüzdeki süreçte 4 milletvekilimiz ve başkanımızla birlikte bir araya gelerek, şehrin meselelerini, çözüm önerilerini, kıymetli başkanımızın önümüzdeki süreçte Isparta’yla ilgili tasavvurlarını oturup konuşacağız. Önümüzde 4 yıllık bir süreç. Bu süreci Isparta olarak merkez, ilçeler ve Ankara ayağıyla iyi değerlendirir ve beraberinde sivil toplum örgütlerimiz, seçilmişler, kamu kurumları başta Sayın Valimizin de koordinatörlüğünde nasıl bir vizyonda Isparta’yı 2053’e hazırlarız, bunun alt yapılarını oluştururuz bunları önümüzdeki süreçte çalışacağız. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlçelerimizle koordinasyon içerisinde daha güzel neler yapılabilir onu ele alacağız.

İnşallah bu buluşmalar Isparta’nın hayrına olur. Önümüzdeki süreçte bu arama toplantıları, bu çalıştaylar bunları daha sıklaştırarak, beraber iş yapma kültürünü daha da ileriye taşıyacağız. Bu tip toplantılar, bölgesel kalkınmada da ortak hareket etme kültürünü geliştirerek, Isparta, Burdur, Antalya’yı daha da ileriye taşıyacak vizyonu beraber ortaya koyabiliriz diye ümit ediyorum” dedi.



Kendisine gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, böyle bir şekilde bir araya gelinmenin çok olmadığını ve bunun bir reform olabileceğini aktardı. Günaydın, “Parti burada önemli değil. Burada bilgi, yardımlaşma, karşılıklı görüş alışverişi çok önemli. Aramızda il, ilçe meselesi yok. Sayın vekilim ve meslektaşlarım başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu devirde böyle irtibat ve görüşmelere Isparta’nın olduğu kadar Türkiye’nin de büyük zaruri ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde diğer vekillerimizle beraber belediyemizde bir araya gelmeyi planlıyoruz. Komple Isparta’nın vekilleri olarak beraberce Isparta’nın işinin üzerine gitmeleri çok büyük etki yapacak. Buradaki güzellik orada da yaşanacak. Belki de Isparta’mız hatta ülkemiz bu işten çok yararlanacak. Belediye olarak çok güzel projeler hazırladık, sizin görüşlerinizle de çok güzel projeler hazırlanıyor. Hem Isparta hem de Türkiye boyutunda projelerimizi sunacağız. Buna inanıp bu dava üzerine hepimiz gidersek göreceksiniz bu hizmetler netice kazanacak kanaatindeyim” görüşlerinde bulundu.

Bakanlık desteğiyle 46 dönümlük hayvan barınağı için ödenek alındığını da hatırlatan ve bundan dolayı da teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ne kadar güzel. Kim kazandı. Halk kazandı. Kim, kimler vesile olursa olsun Allah razı olsun ama halk kazandı. Bu küçük bir örnek, inşallah çok daha büyüklerini yaşayacağız. Bunları inşa ettikçe de mutlu olacağız” dedi.

Misafir Belediye Başkanları adına görüşlerini açıklayan Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün de, Isparta Belediyesi’ni abi belediye olarak gördüklerini ifade etti. Böyle bir ortamı sağlayan Milletvekili Bilgiç ve Belediye Başkanı Günaydın’a teşekkür eden Üstün, “Böyle bir ortamı bizler özlemle bekliyorduk. İl belediye başkanı olarak biz ilçe belediye başkanlarıyız. Her zaman abimiz, bizlere yol gösterecek olan İl Belediye Başkanıdır. Hep birlikte siyaset üstü çalışma yapmamız gerekiyor. Isparta hepimizin. Sizlerden alacağımız bilgiler önemli. Sizlerin imkanı bizlerden daha geniş. Bizlere abilik yaparsanız bizlerde şu, bu demeden birlik beraberlik içerisinde Isparta’mız için ne varsa yapmamız gerekiyor. Isparta’mızı en iyi şekilde inşa etmemiz gerekir. Bu toplantıları zaman zaman yapsak çok güzel olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum