Bu Çalışma Şehri Kurtarır

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen ve ‘en zor nokta’ olarak adlandırılan Asri Mezarlık bölgesindeki yağmur suyu bypass hattında mutlu sona yaklaşıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2013 17:07
Bu Çalışma Şehri Kurtarır

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, batı bölgesindeki yağmur suyu bypass çalışmalarında da artık sona gelindiğini Asri Mezarlık-Çünür Deresi arasındaki bağlantının gerçekleştirilmek üzere olduğunu duyurdu.

Sonbahar aylarında Fatih Mahallesi bölgesinden başlayan ve Asri Mezarlık Kavşağı’nda son bulacak olan yağmur suyu bypass çalışmasında Asri Mezarlığın karşısına gelindi. Çalışmalar Asri Mezarlık Kapı girişinde sona erecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ‘en zor ve en tehlikeli yer’ olarak tabir ettiği çalışmaların yerin 10 metre derinliğinde devam ettiğini ve bugüne kazası belasız ulaştıklarını söyledi.

Çalışmanın tamamlanmasının, şehrin kurtulması anlamını taşıdığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmamızın bitmesi ile birlikte şehrimiz su baskınlarından tamamen kurtulmuş oluyor. Işıkkent, Batıkent, Hızırbey gibi üst mahallelerimizden gelen ve Gülistan Mahallemizi de etkileyen su baskınları artık Gülistan Mahallemiz başta olmak üzere şehir merkezimizde yaşanmayacak. Bu çalışma şehri kurtarıyor. Çalışmamızın tamamlanması ve üst yapıların bitirilmesiyle şehrimiz 81 ile örnek olacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.