Bu Coşkuya Sende Katıl

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için sosyal medya üzerinden çağrı yapan öğrenciler Ispartalıları 29 Ekim'de saat 18:00'de Belediye önüne çağırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2014 18:17
Bu Coşkuya Sende Katıl

Yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Isparta'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bu etkinliklerden bir tanesini de sosyal medyada bir araya gelen öğrenciler organize etti.

Sosyal medya üzerinden çağrı yapan grup, etkinliğin hiç bir siyasi parti yada sivil toplum kuruluşu altında olmayacağına dikkat çekerek "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılının coşkusunu tüm Isparta halkı ve öğrenciler olarak hep birlikte yaşayacağız. Cumhuriyet Bayramı ulusal değerimizdir, bu nedenle hiçbir Siyasi Parti ve STK adı altında değil tamamen halkımızın öncülüğünde gerçekleşecek olan Fener Alayı ve Özgürlük Yürüyüşünde sloganımız "TÜRK BAYRAĞINI AL DA GEL, BU COŞKUYA SEN DE KATIL" olacaktır. Yüreğinde CUMHURİYET aşkı olan tüm vatansever dostlar davetlidir.

Not: Yürüyüş güzergahı Isparta Belediye Binası önünde başlayıp, Mimar Sinan Caddesi üzerinde devam edip Valilik Meydanında sona erecektir. Valilik Meydanında kutlama yapılacaktır" dedi.

Etkinlik "Fener Alayı ve Özgürlük Yürüyüşü" başlığıyla gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum