Bu Da, ‘Nasıl Bize Yenilmezsiniz’ Dayağı (!)

Bu Da, ‘Nasıl Bize Yenilmezsiniz’ Dayağı (!)

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2017 17:09
Bu Da, ‘Nasıl Bize Yenilmezsiniz’ Dayağı (!)

Geçen yıl Isparta Davrazspor’un şampiyonluğu son haftada kaptırdığı Bucak Belediye Oğuzhanspor, ligin ilk maçında kendi sahasında komşu ilçe takımları Gölhisarspor ile golsüz berabere kalınca, Gölhisarspor’u futbolculara ‘Biz şampiyonluğa oynuyoruz, neden bize mağlup olmuyorsunuz’ diye saldırdı ve takım otobüsünün camlarını kırdılar. 

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta Davrazspor ile aynı grupta bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor, lige vukuatlı bir başlangıç yaptı. Zira, Siyah – Beyazlı ekibin ilk maçında, rakip kendi illerinden olmasına rağmen olaylar çıktı. 

GÖLHİSARSPOR, MAÇA 

ASILIP BİR PUAN KOPARINCA…

Geçen yıl Isparta Davrazspor’u şampiyonluktan edip, kendisi de play – off maçlarında yenilerek 3. Lige çıkamayan Bucak Belediye Oğuzhanspor, bu sezon da ilginçliklerine devam ediyor. Ligin ilk maçında kendisi gibi Burdur’un bir ilçesinin takımı olan Gölhisarspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşan Siyah – Beyazlı ekip, rakibine 90 dakika boyunca gol atma başarısı gösteremeyince maç 0 – 0 beraberlikle sona erdi. 

FUTBOLCULARIN 

BAŞINA TAŞ YAĞDI…

Gölhisarspor’un kendilerine direnmesine ve maçta puan kaybetmelerine sinirlenen Bucak Belediye Oğuzhansporlu taraftarlar, maç sonunda otobüslerine binip ilçelerine gitmeye çalışan Gölhisarspor otobüsüne taşlarla saldırdılar. Atılan taşlar otobüsün camlarını kırarak koltuklarında oturan futbolcuların başları ile vücutlarının çeşitli yerlerine isabet ederek onların yaralanmasına neden oldu. 

BUCAK EKİBİNE CEZA KAPIDA…

Gölhisarspor’un yaşanan bu olayları Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Lig Disiplin Kurulu’na götüreceği belirtilirken, Kuruldan Bucak Belediye Oğuzhanspor’a ceza verilmesi gündemde. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.