Bu Defa Türkeşsiz Açıldı

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları ile AK Parti Gençlik Kolları arasında gerginliğe neden olan Demokrasi Sokağı sergisi yeniden açıldı. Düzenlenen basın açıklamasıyla açılan sergide bu defa Alparslan Türkeş’in tablosu yoktu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2014 16:19
Bu Defa Türkeşsiz Açıldı


Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları tarafından Belediye İş Hanı önünde açılan ve Ülkü Ocakları ile ak Gençlik arasında gerginliğe neden olan sergi yeniden açıldı. (O haber için tıklayın)

Düzenlenen basın açıklamasıyla açılan sergide bu defa gerginliğe sebep olan Alparslan Türkeş’in tablosunun olmaması dikkat çekti.

5 gün boyunca açık kalacak olan sergi açılışında basın açıklaması yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü “Türkiye'de küresel sisteme uymayan liderler her zaman hedef olurlar. 1974'te Ecevit ve Erbakan küresel sisteme biat etmeden Kıbrıs' a çıkartma yaptılar, ikisi de sistem tarafından infaz edildiler. Biri 28 Şubatta, diğeri 2001 krizinde. 1980 darbesinin çarpık sistemine hayır diyerek yola çıkan rahmetli Özal da aynı oyunların kurbanı oldu.

2003 yılına kadar üretmeyen, IMF 'den borç alan, dışa bağımlı bir Türkiye vardı. Türkiye'deki burjuva sistemi maalesef üretmek değil, montaj sanayi üzerine kurulmuştur. 2003 yılından bu yana yabancı ülkeler Türkiye'yi hazmedemiyor. Neden mi? Çünkü Türkiye artık yerinde duran bir ülke olmayıp üreten, ürettiklerini pazarlayıp diğer ülkelerin pazarlarına çomak sokan bir ülke ve artık Türkiye, daha güçlü bir konumda. Kısacası Türkiye'yi çıktığı ceviz kabuğunun içine yeniden sokmaya çalışıyorlar” dedi.

Ünlü, “Önce gezi parkı olayları sonra da 17 Aralık süreci ile defalarca denediler olmadı yine deneyecekler ama sonu yine hüsranla bitecek. Türkiye küresel bir koalisyonun saldırısı altındadır. Peki bu saldırının boyutu niye bu kadar ağır biliyor musunuz? Türkiye ayağa kalkıp güçlü durduğu için. Küresel koalisyon cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun infazını istiyor Türkiye buna izin vermez. Küresel saldırıya verecek ne bir Cumhurbaşkanımız ne de bir Başbakanımız var. Biz güçlü Türkiye olarak yılmadan durmadan ülkemiz üzerine oynanan oyunları ortaya çıkaracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan neden seviliyor, başbakanımız Ahmet Davutoğlu neden seviliyor hiç düşündünüz mü? Çünkü yerleşik düzenin unsurları ile mücadele ettiği için, Onlar halk ile bütünleştiği için, onlar kaybolan birlik ve beraberlik duygusunu tekrar bu millete aşıladığı için seviliyor.

Biz Türkiye'nin gelişmesini engelleyecek her türlü gücün karşısındayız. Bizi ne darbe, ne de paralel yapı bu çıktığımız yoldan alıkoyamaz. Sistem kurbanı olan Siyasi Liderlerden sonra kefenini giyip yola çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti kadroları ile. Türkiye artık daha güçlü, daha güvenli ve daha azimli olarak yoluna devam edecektir. Biz güçlü Türkiye'nin evlatları olarak tek bir hedefimiz var büyük lider Recep.Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi daha yaşanabilir bir Türkiye için, daha güçlü bir Türkiye için durmak yok yola devam” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise yaptığı açıklamada “5 günlük süre içerisinde vatandaşlarımızın izlemesine okumasına ve belki bir miktar geçmişte ulutulmaya yüz tutan demokrasi mücadelesi veren bu ülkenin temel aktörlerine vurgu yapan bir sergiyi hep beraber açıyoruz. Öncelikle gençlik kollarımıza bu güzel etkinliği bu günlerde gerçekleştirdiğinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bunu gerçekten medeni bir şekilde, bu ülkenin geleceğine yakışır bir şekilde ortaya koydular. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu aziz milletin yürüyüşü noktasında bu mücadele noktasında emeği geçen insanları hatırlamamak onları yad etmemek mümkün değil. AK Parti aziz milletin yarısından fazlasını bünyesinde barındıran ve milleti ile birlikte kucaklaşarak yürüyüşüne devam eden bir partidir dolayısıyla bu yolculuk bu dava milletindir. Bizleri bu yolculuğumuzda yalnız bırakmayan bize her zaman duaları ile destekleyen bilinmeyen kahramanlar olarak evlerinden vermiş oldukları desteklerden dolayı da onlara da sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamada AK Partili gençler sık sık “Vur vur inlesin, Pensilvanya Dinlesin” “Dik dur eğilme bu millet seninle” şeklinde sloganlar attı.










Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum