Bu düğün Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturdu

Av. Tahir Alan ve Şerife Alan’ın biricik oğlu Doğukan erkekliğe ilk adımı attı. Doğukan’ın sünnet düğünü Isparta’nın siyaset ve iş dünyasını da buluşturdu. Düğünün onur konuğu ise çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2016 15:56
Bu düğün Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturdu

Av. Tahir Alan ve Şerife Alan’ın mutlu günü… Çiftin biricik oğlu Doğukan erkekliğe ilk adımı attı. Doğukan’ın sünnet düğünü Cumartesi günü saat 10:00 – 14:30 arasında Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda Mevlid-i Şerif okunması ve yemek ikramı ile başladı. Daha sonra 14:30’da konvoy eşliğinde sünnet gezisi yapıldı.

Doğukan’ın sünnet düğünü Isparta’nın iş ve siyaset dünyasını da bir araya getirdi. Düğüne siyasi parti temsilcileri, dernek ve sendika yöneticileri, iş adamları ve bürokratlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğünün onur konuğu ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Demokrat Parti döneminde genel başkan yardımcılığı yapan Avukat Tahir Alan'ın oğlu Doğukan'ın Isparta'daki sünnet törenine katıldı. Bakan Soylu eşi Hamdiye Soylu ile birlikte, Isparta Moda Park’taki sünnet merasimine Antalya'dan karayolu ile geldi. Salona girişinde güllerle karşılanan Bakan Soylu'ya Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Said Yüce, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun eşlik etti.

DÜĞÜN KONSEPTİ DEĞİŞTİRİLDİ
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 8 askerle Kırklareli'de tatbikata giderken askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu Ispartalı Astsubay Ekrem Çelik'in şehit olması nedeniyle sünnet merasimi sade şekilde yapıldı. Törende, müzik ve oyun yerine tasavvuf musikisi tercih edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, erkekliğe ilk adımı atan Doğukan başta olmak üzere yanına gelen çocukların elini öptü.












Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.