Bu Eve Girmek Yürek İster

Tam 60 Dakikanız Var! Çıkabilecek Misiniz?

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2015 15:12
Bu Eve Girmek Yürek İster

Evden kaçış oyunları sizlere heyecan ve gerilimi bir arada yaratmak için özel olarak kurgulanmış bir macera oyunudur.

Bu oyunların amacı sizlere filmlerde ve oyunlarda yaşanılan heyecanı ve eğlenme hissini gerçek hayatta birebir olarak yaşatabilmektir. ‘Pandora'nın Evi Zorlu Kaçış’ ise korku senaryosuyla korku filmlerini gerçeği dönüştürmeniz için sizlere birer fırsat oluyor. ‘Pandora'nın Evi Zorlu Kaçış’ Isparta’da hizmet veren bir kaçış oyunudur. Bu kaçış oyununda sizleri 60 korku ve macera dolu dakika bekliyor. Oldukça zevk alırken korku hissini iliklerinize kadar yaşayabileceksiniz. Oyun içinde geçen hikayeyi okuduğunuzda ise tüyleriniz diken olabilir.

Son yıllarda oldukça geniş seçenekler sunan eğlence sektörü, 'korku evi' ve 'kaçış evi' adındaki bu oyunları tercih edenlere hem korkunç, hem de eğlenceli anlar yaşatıyor. Bu tarz bir mekan açmanın nasıl akıllarına geldiğini anlatan, Yiğit Fetullah Tümer ve Veli Aşkın ortaklar "Bu oyunları daha öncede biliyorduk. Bunun için de Isparta’da bununla ilgili tam olarak ‘Pandora'nın Evi Zorlu Kaçış’ı tasarladık”

‘ŞU ZAMANA KADAR YARDIMSIZ ÇIKAN OLMADI’
Toplam 6 tane oda bulunan ve diğer odaya geçebilmek için zorlu problemleri çözmenin şart olduğu evde işin içine korku da girince işler daha da zorlaşıyor. Şu zamana kadar belirlenen sürenin içerisinde kimsenin kendi çabaları ile evden dışarıya çıkamadıklarını belirten genç ortaklar "Oyunumuz kapı açılır açılmaz başlıyor. Oyunun maksimum süresi 60 dakika. Şifrelendirme sistemi var. Aşama aşama geçiliyor. Her aşamada farklı şifrelerimiz var. Oyun alanımız toplam 6 odadan oluşuyor. Oyun en az 2 en fazla 6 kişi tarafından oynanılabiliyor. Gelen ekiplerin kişi sayılarına göre iyi organize olmalılar ki bu oyunu bitirebilmeliler" dedi.

''ÖZEL ETKİNLİKLER ÇOK TALEP GÖRÜYOR''
‘Pandora'nın Evi Zorlu Kaçış’ın doğum günü, evlilik teklifi gibi sürpriz organizasyonlar yapmak isteyen vatandaşlara da özel etkinlikleriyle imkanlar sunduğunu belirten genç ortaklar "Oyunumuzda özel etkinlik dediğimiz kısımlarda var. Bu özel etkinlikler çok talep görüyor, normalde de çok talep alıyoruz. Özel etkinlik kısımlarında bu güne kadar doğum günü partileri yapıldı ve çok eğlenceli oldu. Bu tarz özel etkinlik çalışmalarına da oyunumuzda yer verebiliyoruz. Arkadaşlarına özel sürprizler yapmak isteyenler olursa, istedikleri takdirde gelen ekiplere kendi senaryolarını yazdırıp oyun oynatabiliyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum