Bu Hava Kalitesiyle Mümkün Değil!

Torosgaz Yöneticisi Oktay Küp, Isparta’nın önüne koyulan ‘’Yaşanabilir Isparta’’ sloganının bu hava kalitesiyle mümkün olamayacağını savundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2015 14:09
Bu Hava Kalitesiyle Mümkün Değil!

Küp, ‘’Doğalgazdaki konfor ve ucuzluğu söylemekten dilimizde tüy bitti. İnsan sadece kendini değil komşusunu da düşünmeli’’ dedi. Rüzgârın şiddetini arttığı şu günlerde vatandaş sokakta mendille gezmeye başladı. Bacalardan yükselen duman rüzgârın da etkisiyle yere kadar iniyor ve sokaktaki vatandaşı rahatsız ettiği gibi sağlık anlamında da ciddi anlamda tehdit ediyor. Vatandaş da dumandan korunmasın çaresini mendilde bulmuş durumda ama bu da yetersiz!

KOMŞUMUZU DA DÜŞÜNMELİYİZ
Torosgaz Yöneticisi Oktay Küp, bu şehirde doğalgazı, sobayı ya da kömürü seven insanların hep bir arada yaşadığını bildirdi. İnsanın bu konuda sadece kendini değil çevresindeki bebekten yaşlısına kadar herkesi düşünmesi gerektiğini savunan Küp, ‘’Isparta bizim. Biz yaşıyoruz burada. Doğalgazdaki konfor ve ucuzluğu söylemekten dilimizde tüy bitti. Bundan sonrası halka kalmış. Yaşanabilir şehir olmasını istiyoruz diyoruz ama bir girişimde bulunmuyoruz. Bu şehirde kirli hava, üst solunum yolları hastalıkları fazla olduğu sürece birinci şehir olacağız diyemeyiz. Sadece kendisini değil komşumuzu da düşünmemiz de lazım’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum