Bu İddia Ortalığı Karıştırır / SDÜ’lü Yönetici Ofis Bastı

SDÜ'lü yönetici geçtiğimiz günlerde internet sitelerinde yayınlanan “SDÜ, öğrencilerin özel bilgilerini mi veriyor?” başlıklı haber üzerine bir internet sitesinin çalışma ofisini bastığı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2014 12:22
Bu İddia Ortalığı Karıştırır / SDÜ’lü Yönetici Ofis Bastı

Çalışma ofisinin basıldığını iddia eden internet sitesi 4 Kasım 2014 tarihinde yayınladığı “SDÜ, öğrencilerin özel bilgilerini mi veriyor?” haberinin ardından SDÜ’lü bir yöneticinin kendileri telefonla aradığını ve haberin yalan olduğunu söyleyerek ağır hakaretlerde bulunduğu haberini bugün kamuoyunu duyurdu.

Ayrıca haberde, telefon görüşmesinin ardından hızını alamayan yöneticinin aynı gün öğleden sonra internet sitesinin çalışma ofisine gidip tehditler savurarak haberin yanından kaldırılmasını isteği de belirtildi.
Haberin yayımlanmasından sonra 48 saatlik bir zaman geçmiş ve halen haber içeriğiyle ilgili bir düzeltme talebi veya konunun derinlemesine araştırıldığına dair herhangi bir açıklama gelmedi.

Bunun üzerine bahsedilen yöneticinin itibarının daha fazla zedelenmemesi için baskın haberini kayıtlı video görüntülerinden elde edilen ve buzlanmış fotoğraflarla yayınladı.













        

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum