Bu İşi Hafife Almıyoruz

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ekiplerince caddelerde yol çizgi çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Yayınlanma:
Bu İşi Hafife Almıyoruz

Havaların ısınmasıyla birlikte yollardaki çizgi ve işaretlemelerine hız veren ekipler, yol çizgi aracı sayesinde yaya ve taşıt yollarının işaretlemesini yapıyor.

Isparta Belediyesi’nce 2011 yılında başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan caddeler yol çizgi ve trafik işaretlemelerine kavuşuyor. Ekipler çizgisi kaybolan ve dayanıklı asfalta yeni kavuşan caddelerde işaretlemelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Altyapı ve üstyapısıyla şehrin örnek bir kent olması için çalıştıklarını aktaran Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmalar kapsamında da yollarda yapılacak olan çizgi çalışmalarının önemine işaret etti.

Kasislerin de yeni yapılan caddelerde yer almadığını belirten Başkan Günaydın, bunun yerine yollarda işaretlemelerin yapıldığını ve yaya ile sürücülerin dikkatlerini çektiklerini aktardı.

Başkan Günaydın, “Bu işi hafife almıyoruz, gerek sürücülerimiz gerekse yayalarımız açısından çok önemli buluyoruz. Yollarımızın çizgileri öncelikle altyapısı tamamlanan ve dayanıklı asfalt çalışmaları tamamlanan caddelerimizde gerçekleşiyor ve diğer caddelerde de uygulanıyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum