Bu İsimi Kaydedin İleriden Adından Çok Söz Edilecek

Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, halterde Türkiye Şampiyonu olan Fatmagül Çevik’i kutladı. Çöker, şampiyon sporcuya, “Bu ismi kaydedin ilerde adından çok söz edilecek..Hedef dünya şampiyonluğu” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2017 14:35
Bu İsimi Kaydedin İleriden Adından Çok Söz Edilecek

Halter branşında yüz güldüren başarılar devam ediyor. Türkiye Halter Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası 26-27 Mayıs tarihlerinde Ankara Kahramankazan Belediye Spor Salonu’nda yapılmıştı.

Şampiyonada Bölgespor Kulübü ve Fatih Orta öğrencisi  Fatmagül Çevik, +50 kilo sikletinde 40 kilo koparma ve 50 kilo silkme toplamda 90 kiloyla Türkiye şampiyonu olmuştu.

                Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, halterde Türkiye Şampiyonu olan Fatmagül Çevik’i  kutladı. Ziyarette Fatih Orta Okulu Müdürü Adnan Yalçın, Antrenör Hüseyin Şensoy ve sporcunun babası Bayram Çevik de hazır bulundu.

                Milli Eğitim Müdürü Çöker, “Henüz ortaokulda Fatmagül Çevik. Şimdilik Türkiye şampiyonu... Bu ismi kaydedin ilerde adından çok söz edilecek..Hedef dünya şampiyonluğu...
Öğrencimize desteklerinden dolayı Fatih Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine ,ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.