Bu Kadar Da Olmaz!

Bir dükkan sahibi ihtiyacı olan alsın diye ekmek rafına koyduğu ekmeklerin parçalanıp sokağa atıldığını güvenlik kamera kayıtlarında görünce çılgına döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 23:40
Bu Kadar Da Olmaz!

Matbaalar Caddesi’ndeki bakkalın güvenlik kamerasına ait. Cumartesi akşamı geç saatlerde 2 genç bakkalın olduğu yere geliyor. O anda yanlarından beyaz bir köpek geçiyor.

Kız, bakkalın hemen önünde bulunan ekmek rafına gidiyor ve yanındaki erkek arkadaşı, raftan bir ekmek alıyor. Hemen yanında bekleyen köpeğe vermek için ekmeği parçalamaya ve atmaya başlayan genç, köpeğin ekmeği yemediğini gördüğü halde ekmekleri atmayı sürdürüyor.
Sonrasında aldıkları ekmeği rafın üstüne koyan gençler, tam gidecekken geri dönüp ekmeği alıyorlar.

Köpek de kendine verilen ekmeği yemeden oradan uzaklaşıyor.
Bu görüntüleri gören Esnaf Mecit Çetin, çılgına dönüyor. Çünkü o ekmeğin yenmesini, sokağa atılmamasını istiyor ve bunu yapan gençlere ateş püskürüyor.

Parası olmayan ya da ihtiyacı olanın alması için koyduğu ekmeklerin bu şekilde israf edilmesini hazmedemeyen Esnaf Mecit Çetin, olayın peşini bırakmayacağını da söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum