Bu Maç Başka Maç!

Bu Maç Başka Maç!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2017 22:28
Bu Maç Başka Maç!

Isparta Davrazspor, BUGÜN deplasmanda geçen yıl kendisini şampiyonluktan eden Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip, bu son derece önemli maçı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Bugün saat 15.00’te Bucak ilçe Stadındaki maça geçen yıl olduğu gibi bu yılda binlerce Yeşil – Pembeli taraftar gidecek.

Geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ereğlispor maçını kazanarak haftayı galibiyetle kapatan Isparta Davrazspor, gözünü bugün deplasmanda oynayacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına çevirdi.

Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin ikinci maçını Isparta Atatürk Stadyumunda Konya’nın takımı olan Ereğlispor ile yaparak sahadan 3 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 3. Haftaya girilirken 6 puan ve (+4) averajla puan durumunda lider konumda bulunuyor.

Isparta Davrazspor’un rakibi ise, ligin ilk iki haftasında bir beraberlik ve bir mağlubiyet alıp 1 puan toplayarak ligin 9. Sırasında bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor.

BUCAK MAÇI, DAVRAZSPOR
İÇİN FARKLI BİR ANLAM TAŞIYOR
Bilindiği gibi; geçen sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta her iki takım da büyük bir şampiyonluk mücadelesi vermiş, Isparta Davrazspor, son anda şampiyonluğu kaçırarak, grubun şampiyonu Bucak Belediye Oğuzhanspor olmuştu.

Oğuzhanspor, BAL’da şampiyon olmasına rağmen play – off müsabakalarının ikisini de kaybederek 3. Lige çıkamayıp tekrar BAL’a dönmüştü. Ereğlispor maçının ardından bir günlük izin verilen Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını Cuma günü son antrenmana kadar sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.