Bu Maç Kaçmaz

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü’nün Voleybol maçı 18 Ekim Cumartesi günü 6 Mart Spor Salonu’nda saat 14.00’de oynanacak.

Yayınlanma:
Bu Maç Kaçmaz

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, güller diyarındaki ilk maçını 18 Ekim Cumartesi günü TOFAŞ’la oynayacak. 6 Mart Spor Salonu’nda saat 14.00’de oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren Isparta Sportif, İBB yenilgisini telafi etme peşinde.

Zorlu maçın hazırlıklarını Antrenör Timur Kapsal idaresinde sürdüren Isparta Sportif, bu maçta taraftar desteğini de arkasında görmek istiyor.

Isparta Sportif Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Şube Sorumlusu Huriye Kapsal, zorlu maçta tüm Ispartalıları maça davet etti. Kapsal, “Isparta şehrinin tek profesyonel takımıyız. Bu zorlu yolda tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. İnşallah 1. Lig hedefimize ulaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum