Bu Maç Kaçmaz

Güller diyarını Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki kontenjanının  olması nedeniyle Isparta Davrazspor ileKeçiborlu Belediyespor,  Bu gün Atatürk Stadında saat 17.00’de karşı karşıya gelecek

Yayınlanma:
Bu Maç Kaçmaz

Isparta Davrazspor ile Keçiborlu Belediyespor, 15 Nisan Pazar günü Atatürk Stadı’nda saat 17.00’de karşılaşıyor. Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubu 2. Sırada tamamlayan pembeyeşilliler, Isparta 1. Amatör Küme’nin şampiyonu Keçiborlu Belediyespor kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı kazanan ekip, Isparta’yı önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek.

Karşılaşma öncesinde her iki takımda dostluk mesajları verirken, karşılaşmaya yoğun ilginin olması bekleniyor. Bu arada Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, “Kapalı tribün tamamen Keçiborlu ait, açık tribün ise Isparta Davrazspor taraftarına ait. Kazanan Isparta futbolu olsun. 2 ekibe de başarılar dilerim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.