Bu Maç Sizce Kaç Kaç Biter?

2001’de Ali Sami Yen Stadı’nda Devler Ligi çeyrek finalinde 3-2’lik skorla dize getirdiği İspanyol ekibine bu akşam konuk olacak sarı kırmızılılar, TT Arena’daki rövanş için avantajlı bir skor peşinde koşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2013 09:45
Bu Maç Sizce Kaç Kaç Biter?

AJANS32 OKUYUCULARINA SORUYORUZ... BU TARİHİ MAÇ KAÇ KAÇ BİTER... TAHMİNLERİNİZİ BU HABERE YORUM YAPARAK OKUYUCULARIMIZLA PAYLAŞABİLİRSİNİZ...

KADERİN cilvesi... G.Saray, Devler Ligi çeyrek final ilk maçında 3 Nisan 2001’de 3-2 yendiği Real Madrid ile 12 yıl sonra aynı kupada yine 3 Nisan’da, yine çeyrek final ilk maçında bu akşam karşılaşacak. Bernabeu’da saat 21.45’te başlayacak mücadele Smart Spor 77. kanaldan naklen yayınlanacak. Maçı Norveçli Svein Oddvar Moen yönetecek.

GOLLERİN SAHİPLERİ ŞİMDİ KULÜBEDE
GALATASARAY, bugün deplasmanda karşılaşacağı güçlü rakibi karşısında 3 Nisan 2001’de elde ettiği başarıyı tekrarlamaya çalışacak. İki takım arasındaki maçın tarihinin yanı sıra bir ilginç özellik de 3 Nisan 2001’deki mücadele öncesi gol atan Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın bu kez yardımcı antrenör olarak sahada yer alması olacak. Ayrıca o karşılaşmada kaleyi koruyan Claudio Taffarel de bu kez kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

İSPANYOLLARA KARŞI SON ZAFERDİ
CİMBOM, 2000-2001 sezonunda çeyrek finalde eşleştiği İspanyol devi ile ilk maçını 3 Nisan 2001 tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda yaptı. Rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan G.Saray, ikinci yarıda Ümit Davala (pen.), Hasan Şaş ve Jardel’in attığı gollerle müthiş bir dönüş yaparak mücadeleden 3-2 galip ayrılmasını bilmişti. Bu maç, sarı kırmızılıların İspanyol takımları karşısında galip geldiği son maç oldu. G.Saray, deplasmanda yapılan rövanş maçında ise rakibine 3-0 yenilerek elenmişti.

STAT: Bernabeu
SAAT: 21.45
HAKEM: Svein Oddvar Moen (Norveç)
YAYIN: Smart Spor

Dev kapışma D-Smart’ta
REAL Madrid ile Galatasaray arasındaki mücadele D-Smart bünyesindeki Smart Spor’dan naklen yayınlanacak. Türkiye FutbolFederasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de Santiago Bernabeu Stadı’ndaki bu tarihi maçı tribündeki yerinde izleyecek.

Malaga-B.Dortmund
şampiyonlar ligi çeyrek finalinde bugün bir maç daha oynanacak. Bu sezon sürpriz şekilde çıkış yapan iki takım İspanyol temsilcisi Malaga ile Alman ekibi Borussia Dortmund saat 21.45’te kozlarını paylaşacak. Maç Smart Spor2’den naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum