Bu Manzara Isparta'ya Üstelik Davraz'a Hiç Yakışmadı

Sömestr tatili boyunca hafta sonları ortalama 5 bin ziyaretçiyi ağırlayan bölgenin beyaz incisi Davraz Kayak Merkezi'nde dolup taşan çöp konteynerlerı görenleri şaşkına çeviriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2015 23:47
Bu Manzara Isparta'ya Üstelik Davraz'a Hiç Yakışmadı

AJANS32 ÖZEL HABER

Isparta'nın doğusundaki 2 bin 635 rakımlı Davraz Kayak Merkezi, yarıyıl tatili boyunca hafta sonları ortalama 5 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Isparta'nın ve bölgenin beyaz incisi Davraz Kayak Merkezi'nde istenmeyen görüntüler ise görenleri adeta şaşkına çevirdi.

Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda turistin akın ettiği bir turizm merkezinde dolup taşmış çöp konteynerlerını görenler ise bu manzaralar karşısında şaşkın.



Habere konu olan fotoğraflar Pazar günü öğle saatlerinde çekildi. Hiç bir hizmet almasınız dahi giriş için 10 TL ücret ödediğiniz bir otelin yanı başında bulunan çöp konteynerlerinin dolup taşmış olması, poşetlenerek atılmış çöplerin poşetlerin patlaması sonucu etrafa saçılmış olması Isparta'nın en önemli değerlerinden birisi olan Davraz Kayak Merkezi'ne yapılmış bir haksızlık bir ihanet olarak yorumlandı.



Konuyla ilgili Ajans32'ye tepkilerini dile getiren vatandaşlar "Burası kış aylarında Ispata'nın vitrini. İnsanın yediği ekmeğe bile saygısı olsa burası bu halde olmazdı. Şuracıktaki otele girmek için 10 TL para ödüyoruz. Ama işletmeciler zahmet edip, özellikle hafta sonra binlerce ziyaretçinin geldiği bu güzelim beyaz cennete özen göstermiyorlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum