Bu Marka Isparta İçin Önemli

Bir Isparta markası olan Davraz Su Türkiye’nin büyüyen sektörü olan su alanında yerini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2014 13:07
Bu Marka Isparta İçin Önemli

Ana bayiliğini Ulutürk Ticaret’in yaptığı Davraz Su için Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ve Ulutürk Ticaret işletmecisi Abdurrahman Ulutürk gazetecilerle bir araya geldi.

Bir Isparta markası olan Davraz Su Türkiye’nin büyüyen sektörü olan su alanında yerini aldı. Konuyla ilgili bugün gazetecilerle kahvaltıda buluşan Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, “Önceki belediye başkanımız bu bayrağı buraya kadar getirdi. Şimdi biz o bayrağı taşımaya devam edeceğiz. Kamuoyunda Sav’da belediye başkanı değişti. Artık bu su işi de yürümez gibi bir algı oluşturmak isteyenler var. Biz bu konuda bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler koyarak devam edeceğiz. Hiçbir şey yarım kalmayacak” dedi.

Davraz Su Ana Bayisi Abdurrahman Ulutürk ise “Isparta’da böyle bir markanın doğmuş olması önemli. Bugüne kadar yapılamn çalışmalar ve bugünden sonra yapılacak olan çalışmalar Davraz Su markasını daha da ileriye taşıyacak. Gerek Sav’daki idarecilerimiz gerekse kasaba halkı bu markanın sonuna kadar arkasında duruyor” dedi.

Ulutürk Ticaret Müdürü Abdurrahman Ulutürk, Isparta halkına Davraz Dağı’nın kaynağından çıkan mis gibi, memba suyu ulaştırdıklarını belirterek, şehir merkezinde tüm mahallere sabah 08.30 akşam 20.00 arasında damacana su servisinin yapıldığını söyledi.

İÇİM TADI ÇOK GÜZEL VE YUMUŞAK
Suyun tamamen doğal kaynaktan halkla buluştuğunu belirten Ulutürk, “Davraz Su, el değmeden şişeleniyor ve müşteriye ulaştırılıyor. Suyun en önemli özellikleri içim tadının çok güzel oluşu ve yumuşaklığı. Şuana kadar tadan müşterilerimiz çok memnun kaldıklarını dile getiriyor” dedi.

19 LİTRE SU SADECE 5 LİRA
Öte yandan Davraz Suyun açılışa özel kampanyalar yaptığını ifade eden Ulutürk, 19 litre damacana suyun sadece 5 lira olduğunu belirtti. Sipariş verilmesinin ardından çok kısa bir süre içinde adrese teslim yapıldığını dile getiren Abdurrahman Ulutürk, Su, su pompası ve depozite ücretinin sadece 17 lira, 2 su, 2 depozite ve su pompası ücretinin de 30 lira olduğunu bildirdi.

Ulutürk, kampanyanın şuanda devam ettiğini belirterek, yararlanmak isteyen vatandaşların acele etmesini istedi. Ulutürk, “Davraz Su, Isparta’nın kendi markası ve ürünü. Ucuza sunuyoruz ki, herkes alsın ve ürününe sahip çıksın. Isparta’nın tüm resmi kurum ve kuruluşlarına hizmet vermeye başladık. Isparta’nın kurumları da artık kendi ürününe sahip çıkıyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum