Bu Ne Yaman Çelişki

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Isparta ziyaretinde Milletvekili Recep Özel’in gündeme getirdiği Darı Deresi Polemiğine MHP il Başkanı Yalçın’da katıldı. Yalçın, Bakan ve Milletvekilinin çelişkili ifadeler kullandığını ileri sürdü.

Yayınlanma:
Bu Ne Yaman Çelişki

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Isparta ziyaretinde Milletvekili Recep Özel’in gündeme getirdiği Darı Deresi Polemiğine MHP il Başkanı Yalçın’da katıldı. Yalçın, Bakan ve Milletvekilinin çelişkili ifadeler kullandığını ileri sürdü.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Isparta ziyaretinde Milletvekili Recep Özel’in gündeme getirdiği Darı Deresi Polemiğine MHP il Başkanı Yalçın’da katıldı.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili Rcep Özel’in Bakan Eroğlu’nun da katıldığı programda Belediye Başkanı Günaydın’a hitaben “Darıderesi Göletini bir an önce teslim al ki, Darıderesi – 2 projesi hayata geçirilebilsin” ifadelerini ve Bakan Eroğlu’nun “Merkez Darıdere 2 göleti’nin 2013’te inşaat ihalesi yapılacaktır. Maliyeti 29.958.000 TL” ifadelerini hatırlatarak, “İşte size iki çelişkili açıklama. Milletvekilimiz atılacak temele adeta güven duymuyor” dedi.

İsa Yalçın açıklamasında “Ak Parti Milletvekili Sayın Recep Özel her halde Bakanına güvenemiyor. Bence haklı.Çünkü bu Bakan Isparta’daki il müdürlüklerinin çoğunu başka illere taşıdı. Örnek mi: Kapatılan “Meteoroloji Bölge Müdürlüğü”ve bunun yerine bizlere müjdeli haber diye sunulan, “2013 yılında Keçiborlu ve Gönen’e 2 adet otomatik gözlem istasyonu”nun yapılacağı haberi... Ispartalılara müjde olarak sunuluyor.Yine: 20 Aralık 2012’de MHP Teşkilatı Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü kapatılıyor, diye kamuoyumuzu bilgilendiriyor, kaybeden Isparta olmasın diyor; Sayın Recep Özel ise: “Gece rüyalarında mı görüyorlar? Başka alemler de mi yaşıyorlar? Bu nereden çıktı.”
şeklinde beyanda bulunuyor. (7 Ocak 2013 basın) Ama: “Süleyman Demirel Havalimanı Başmüdürlüğü” kapatılıyor, “Havalimanı Müdürlüğüne” dönüştürülüyor (12 Mart2013 basın) Hükümet durmadan Isparta’yı buduyor. Bir Başmüdürlük daha Isparta’dan giderken AK parti teşkilatı yine sus pus oturuyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu “45 projeyle,Isparta’ya 374 milyonluk yatırım sağanağı diye geliyor, 6’sı gölet ve 11’i taşkın koruma projesi olmak üzere 17 temel atıyor. Geri kalan yatırımların 2023 yılına kadar gerçekleşeceğini söylüyor; yatırım sağanağı, yağmur çiselemesi gibi Isparta’nın üzerinden geçip gidiyor. AKP Teşkilatı ve Milletvekilleri de olanları herkes gibi sadece izliyor. Sessiz sedasız...Isparta yine kaybediyor” ifadelerini kullandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.