Bu Ne Yüzsüzlük!

Bu Ne Yüzsüzlük!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2015 13:02
Bu Ne Yüzsüzlük!

Akdeniz Gazetesi'nin haberine göre;

ITKM yüklenicisinin Belediye'nin 'inşaata başla' çağrısına dalga geçer gibi 'inşaata devam ediyoruz' diye cevap verip, 27 işçi ile göstermelik olarak cami inşaatına başladığı öğrenildi. Belediye, yüklenici firmanın bu alicengiz oyununu mahkemeye tespit ettirecek.

Isparta Belediyesi'nin Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatına başlanması için fesh resti yaptığı Kadıahmetoğulları firması, Isparta halkı ile dalga geçiyor. Belediye'nin 'Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatına 26 Ağustos 2015 tarihine kadar başlanması, aksi taktirde ihale sözleşmesinin fesh edileceği' yönündeki resmi yazısına, tanınan sürenin son gününde 'bu ne yüzsüzlük' dedirtecek bir cevap geldi. Firma yetkilileri, Isparta Belediyesi'ne gönderdiği cevabi yazıda 'inşaata devam ediyoruz' dedi.
Isparta Belediyesi'nin ITKM'de 2006'da yapılan ihalenin fesh süreci kapsamında yüklenici firmaya yaptığı 'inşaata başla' çağrısından sonra yüklenici firma Kadıahmetoğulları'ndan göstermelik bir adım geldi.

Firmanın 27 kişiyle ITKM'deki cami inşaatına başladığı, 'projede şantiye çalışmaları var' gibi göstermelik hareketler içerisine girdiği gözlemlendi.
Belediye yönetiminin, 'inşaata başla' çağrısına karşılık 'inşaat devam ediyoruz' yazısı ve 27 işçiyle cami bölgesinde başlatılan göstermelik çalışmadan tatmin olmadığı haber alındı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatıyla 50 bin m2'lik inşaat alanında 27 işçiyle başlatılan göstermelik çalışmanın mahkemeye tespit ettirileceği bildirildi. Belediye avukatlarının bu yönde çalışma yaptığı ve önümüzdeki günlerde bu göstermelik çalışmanın tespit altına alınacağı belirtildi. Belediyenin bu tespit kararından sonra fesh sürecine devam edeceği ve 2006'da yapılan ihaleyi tek taraflı fesh edeceği edinilen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum