Bu Oyun 30 Mart’ta Bozulacak

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Halife Sultan Mahallesinde yapılan mitinge mahalle halkı akın etti. Düzenlenen programa AK Parti milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de katıldı. Belediye Başkanı Günaydın’a rakamlar üzerinden eleştiren Bilgiç, “Allah Isp

Yayınlanma:
Bu Oyun 30 Mart’ta Bozulacak

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Halife Sultan Mahallesinde yapılan mitinge mahalle halkı akın etti. Düzenlenen programa AK Parti milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de katıldı. Belediye Başkanı Günaydın’a rakamlar üzerinden eleştiren Bilgiç, “Allah Isparta’yı Günaydın’dan korusun” dedi.

30 mart seçimleri öncesi seçmenleriyle bir araya gelen AK Parti heyetinin son durağı Halife Sultan mahallesi oldu. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği miting programında insan seli oluştu. Meclis üeyelerinin tanımı ile başlayan mitingde ilk konuşan Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç oldu. Başkan Günaydın’ı sert sözlerle eleştiren Bilgiç, Günaydın’ın halkı nasıl kandırdığını seçim gününe kadar belgelerle açıklayacaklarını söyledi. Günaydın’ın 5 yıl boyunca 3 proje ile Isparta halkını kandırdığını söyleyen Bilgiç, Günaydın’ın 2013 yılı temsili ağırlama giderlerinin maliyetinin 1,3 milyon TL, organizsyon için ödediği paranın ise 1 milyon TL olduğunu söyledi.

YAPTIKLARI BAŞINA YIKILDI

Günaydın 5 yıldan halkı 3 proje ile kandırdı. Bunlardan birisi Gökkubbe diye bir şey yaptı 300-400 yıllık bir eser dedi. 3 yün sonra başına yıkıldı. Bakın değerli hemşehrilerim Günaydın’ın 5 yıl boyunca Isparta Belediyesi’ni nasıl yönettiğini sizlerele bundan rakamlarla gittiğimiz her yerde ve televizyonda açıklayacağız. Başkanın sadece 2013 yılındaki temsili ağırlama gideri 1,3 milyon TL. organizasyonlara harcadığı para 1 milyon TL. Ispartalının parasını sokağa saçıyor. Balaman’ın aldığı çikoltalara bahane verenlerin yaptıkları harcamalar ortadadır. Balaman dönemi bitmiştir. Devletimiz ve milletimiz üzerinde oynanmak istenen bu kirli oyunları yine millet bozacaktır. Sizler bu oyuna dün olduğu gibi bugünde müsaade etmeyeceksiniz. Millet bize gel derse geliriz. Git derse gideriz. Bize milletin dışında kimse ne yapacağımızı söyleyemez. Artık devlet milleti için vardır.”

BU OYUN 30 MART’TA BOZULACAK

Bilgiç ayrıca ülke genelinde hükümete karşı ciddi bir yıpratma çabalarının olduğun altını çizerek paralel yapıya da değindi. “biz hem hizmetle hemde vatandaşıyla kucaklaşmış birisine kefiliz. Ancak bu oyun 30 Mart’ta bozulacaktır. Paraleleller de seçim sonunda gereken cevabı alacaktır dedi.Ardından konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, Başkan Günaydın’ın icraatlarını çok yüksek bir ses tonu ile eleştirdi. Yalan siyasetinin Isparta’da 5 yıl sürdüğünü belirten Uzaktaş şunları söyledi.

GÜNAYDIN’IN PİLİ BİTTİ

“150 trilyon borç yapan birisi çıkıyor hizmetten bahsediyor. 3 tane proje yaptı başına gelmeyen kalmadı. Gökkubbe dedi, 3 günde çöktü. Etnografya Müzesi dedi dere yatağına yaptığı iş yanına yattı. Adam çıktı vatandaşa Pil fabrikası yapacağım diye söz verdi. Çoluk çocuk Çin’e gitti geldi. 2 valizle gidip 22 valizle döndüğü Çin’den pil fabrikasını valizlerinin içinde mi getirdi. 3 bin kişiye iş verecem dedi. Ortada ne fabrika var ne de pil. Söylediği yalana artık kendisi de inanır oldu. Artık bunların pili bitti.
HAYVANLARIN GÜNAHI NE?

Sıkıştığı zaman yaptığı projelere nazar değdi diyor. Kurban kesiyor. Yaptıkların akşamdan sabaha yıkılıyorsa hayvanların ne günahı var. Biz memleketin Kentsel dönüşüme ihtiyacı var diyoruz. O başka şeyden bahsediyor. Biz ahlaklı imar, imarda süründürülmeyen vatandaş, yılan hikayesine dönen ITKM’nin bitirilmesi, yeni otogar, yeni belediye binasını yapmanın sözünü veriyoruz. Bizim projelerimizin hiç biri hayal değil gerçek.

YALAN BELEDİYECİLİK BURAYA KADAR

Eğer bu güne kadar senin yaptıklarında keramet olsaydı yıkılmazdı. Yalan belediyecilik buraya kadar.”dedi. Ardından mahalle halkıyla selamlaşan Uzaktaş’a Halife Sultan mahallesi sakinlerinin ilgili oldukça yoğun oldu.













HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum