Bu Paçavrayı Isparta’da Kim Dağıttı!

Güya İmanı Öğreteceklermiş...Isparta’da Atatürk, laiklik, askerler, tüm siyasi partiler, imamlar, ilahiyatçılar, okullar… Toplumun bütün kesimlerine hakaretler yağdıran 32 sayfalık bir kitapçık dağıtıldı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2015 14:08
Bu Paçavrayı Isparta’da Kim Dağıttı!

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Cumhuriyet’i kuran Atatürk… demokrasinin temeli siyasi partiler… Vatan savunmasının kahramanı askerler… seçimde vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa giden seçmen… Allah’ın emrini yerine getiren imam… İslam’ı yorumlayan ve anlatan ilahiyatçılar… eğitim ve bilim yuvası okullar… Hepsine hakaretlerin yağdırıldığı, hepsinin bir küfür sitemi olduğunun bozuk bir Türkçe ile anlatılmaya(!) çalışıldığı 32 sayfalık bir kitapçık Isparta’da dağıtıldı.

“Elde ki kor, Muhafazası Zor İman” başlıklı kitapçıkta yer alan ifadeler okuyanları hayrete düşürdü.

Çeşitli ev ve işyerlerinin kapılarına akşam saatlerinde bırakıldığı tahmin edilen kitapçıklardan bir tanesi de Ajans32’nin kapısına iliştirildi.

Kitapçıkta belirtilen bilgilere göre paçavra Davet Ofset’te basılmış. Kendi bilgilerine göre 2014 yılında İstanbul’da basıldığı anlaşılan kitapçıkta çocukların okullara gönderilmemesi, kendi ifadeleriyle Laik T.C. ‘ye askerlik yapılmaması gerektiği anlatılırken, kitapçıkta Atatürk’ten put diye söz ediliyor. Herhangi bir siyasi partiye oy verenin nikahının düşeceği iddia ediliyor.

İşte O Paçavradan Bazı Özetler

ÇOCUKLAR(!) İÇİN HAZIRLANMIŞ
“Bu kitap öncelikle çocuklar için hazırlanmıştır. Çünkü herkes çocuklarına imani meseleleri öğretmekle mükelleftir. Devletin hiçbir kanunu dine dayandırması teklif edilemez kanunun geçerli olduğu bir ülkede bu yükümlülüklerini islami şartlara göre yerine getirmek avuçta ateş tutmak kadar zordur. (3. Sayfa)”

İSLAM ANLAYIŞI TOPLUMA YERLEŞMEMİŞ
Yaşadığımız coğrafyada medreseler kapatılarak dini eğitime darbe vurulmuş, islami harfler değiştirilmiş ve Kur’an öğretenler cezalandırılması gibi uygulamalar sonucu doğru bir islam anlayışı topluma yerleşmemiştir. (4. Sayfa)

HERHANGİ BİR PARTİYE OY VERENİN NİKAHI DÜŞER
Atatürk Kuran-ı Kerim’i ve Allah’ın emirlerini (kanunlarını) devletin anayasasından kaldırmış yerine Fransız’ların, İngiliz’lerin kafir anayasasını (kanunlarını) getirmiştir. İşte bir kimse de Anllah’ın indirdiği Kur’an yolunu bırakıp ta atasının getirdiği küfür yoluna gideceğine “and içerse” İslam dininden çıkmaz mı? Demokrasi sistemini ayakta tutan şey siyasi partilerdir. Bu partilerden herhangi birine oy vererek destekleyen kimseler de küfre rıza gösterdiğinden ve hatta küfrü desteklemiş olduğundan küfre girer, imamdan çıkar, nikahı düşer, kurban kesse eti yenmez, yaptığı ibadetleri kabul olmaz, tövbe etmeden ölürse ebedi olarak cehennemde kalır. (8. Sayfa)

Türkiye’deki Anayasa’da laiklik şartı vardır. Yani din devlet işlerine karışmaz. O halde hangi parti başa gelirse gelsin dinin emirlerine göre kafir olacaklardır. (8. Sayfa)

ATATÜRK’Ü BEĞENEN DİNDEN ÇIKAR
Dinin temellerini yıkan hilaf şeyler: Mesela; hilafet, medrese-i Şer’iyye ve Mahkeme-i Şer’iyyeler, şeriat mucibince miras, Allah ismiyle yemin… bunları kaldıran, Latince ve şapkayı koyan, tesettürü (örtünmeyi) men, erkeklerle kadınlar arasında, danslar ve şarkıları kabul ederek, hesapsız dİn hükümlerinde taarruz ve tecavüz eden Kemal’e (Mustafa Kemal’e) vesair inkılabcılara tabi olmak veya inkılabları beğenmek, adlarına ve anıtlarına saygılar göstermek, onları üstün tutmak, hoş görmek,hoş görenleri bile sevmek, seve seve onlarla düşüp kalkmak… Bunlar Allah’dan olan dinin ulviyet ve azametini düşürmeye ve alçaltmaya sebep sayıldığından küfürdür. Yapan dinden çıkmış olur. (12. Sayfa)

ANAYASA ALLAH’IN AYETLERİNİ İNKAR EDİYOR
Allahu Teala’nın ayetlerinin inkar edildiği yerlerden biri de okullardır. İslami olmayan sistemlerde eğitim meselesi ki bu da içler acısıdır. Çünkü medreseler kapatıldıktan sonra T.C. Anayasası’nın 42. Maddesi’nde eğitim ve öğretim hakkı şu şekilde düzenlenip karara bağlanmıştır. “Eğitim ve öğretim, Atatürk ilkeleri ve inkilapları doğrultusunda, çağdaş (batılı) bilim ve eğitim esaslarına göre, devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Bu esaslara aykırı eğitim ve öğretim yerleri açılamaz” Eğitim hakkındaki bu kanun bütün özel okullar, imam hatipler ve kurslar için geçerlidir. Evet, bugünkü eğitim Allah’ın emirlerini esas almaz. Allah inancından uzak, tabiat inancına yakın bir bilimdir. (14. Sayfa)

ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ İSLAMIN TEMELİNİ YIKIYOR
Yine Anayasa’da zikri geçen Atatürk ilke ve inkılabları ise İslam’ın temelini yıkan şeylerdir. Çünkü Atatürk’ün yaptığı inkılabların hepsi ya islam dininden bir şeylerin kaldırılması ya da yasaklanması şeklinde cereyan etmiştir. (14. Sayfa)

TOPLUM KANUN VE SİLAH ZORUYLA İSLAMDAN UZAKLAŞTIRILMIŞ
Evet, yapılan devrimler toplumu mahvetmiştir. Kanun ve silah zoruyla toplum islamdan uzaklaştırılmıştır. Zulme başkaldıranlar en acımasız yöntemlerle susturulmuş ve yok edilmişlerdir. Önce “Vatan haini” diyerek, sonra “müreteci, gerici” diyerek, şimdi de terörle mücadele kanunu sebebi ile “Terörist” kabul edilerek cezalandırılmışlardır. Yani sistem çarkını döndürmek için her türlü zulmü tatbik etmekten geri durmamıştır. (15. Sayfa)

23 NİSAN ALLAH’IN OLMADIĞININ BAYRAMIDIR
İslamı devirmek için yapılan devrimlerin gerçekleştiği günler ise bayram olarak ilan edilmiştir. Mesela 23 Nisan 1920’de ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanır….. Egemenliğin ulusa verildiği nin bir bayramıdır. Bu bayram artık egemenliğin Allahın olmadığının bir bayramıdır. (15-16. Sayfa)

RESMİ BAYRAM KUTLAMAK, PUTU ZİYARET ETMEK…
Resmi bayramları kutlamak, putu ziyaret etmek ve törenlerine katılmak particiliğin resmi görevlerindendir. … Daire ve bürolara İslam Şeriatını yasaklayan bir önderin resminin asılması kesinlikle haramdır. Bu resim asma işi öndere hürmet manası ifade eder bu ise insanı küfüre götürür. (24. Sayfa)

DEMOKRASİ KÜFÜR SİTEMİDİR
Demokrasi de, laiklikte İslam’a tamamen ters olan küfür sistemleridir. (25. Sayfa)

OY VEREN İMANDAN ÇIKAR
Oy verenlerde laikliğe ve demokrasiye bağlı kalacaklarına dair yemin edecek olan ve Allah’ın indirdiği hükümlere hüküm vermeyecek olan kimselere oy verip devletin başına idareci olarak getirdiklerinden dolayı imandan çıkarlar. (25. Sayfa)

CUMHURİYET’İN HAİN POLİTİKASI
Namaz kıldırma memurları (T.C. İmamları): Evet ferasetli bir Müslüman 80 yıldır bu şirk düzeninin nasıl işlediğinin bilincindedir. Görev karşılığı iman satın alma Türkiye Cumhuriyetinin hain bir politikasıdır. (28. Sayfa)

ŞEHİTLERE ‘ÖLEN ASKER’ YAKIŞTIRMASI
(İmamlar hakıında) …devleti ekonomik olarak güçlendirmek için vergilerin tam olarak ödenmesini, elektrik, su, doğalgaz ödemelerinde herhangi bir kaçağın haram olduğunu hutbelerinde açıklıyorlar. Bu devlete askerlik yapılmasının gerekli olduğunu anlatıyorlar. Genel Kurmay Başkanının “şeriat bizim en büyük düşmanımızdır, gerekirse silahla mücadele ederiz” demesine rağmen hatta ölen askerler için şehit deyip nazmazlarını kıldırıp onlara dualarında övgüler düzüyorlar. Şeriatı kaldırıp, laikliği getiren Atatürke ve yandaşlarına bile mevlitlerde rahmet ile dua ediyorlar. (29. Sayfa)

İMAMLARDAN SAPIK VE SAPKIN DİYE SÖZ EDİLİYOR
Kısacası bu imamlar bu küfürlerinin yanında ayet ve hadisleri maaş aldıkları bu dinsiz laik devletin çıkarları için kullanarak küfrü güçlendirirken, dine büyük darbeler indirerek hem dall hem mudil (hem sapık hem sapkın) oluyorlar. (30. Sayfa)

BU İMAM VE İLAHİYATÇILARIN T.C.’YE KAZANDIRDIĞI GÜÇ…
Bu imamların ve ilahiyatçıların islama ve Müslümanlığa vurdukları darbe, bir kemalistin, bir laik demokratın vurduğu darbeden çok daha şeditdir. Ve bunların laik T.C. devletine kazandırdıkları güç, hiçbir Kemalist laik demokratın sağladığı güçle mukayese edilemez. (31. Sayfa)




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum