Bu Sergi, Başka Sergi

Bu Sergi, Başka Sergi

Yayınlanma:
Bu Sergi, Başka Sergi

Halk Eğitimi ve ASO Müdürlüğü Öğretmenlerinden Sevim Arabalı ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu el sanatları alanında  ‘Tel kırma, ‘Türk işi, Antep işi’ branşlarında hazırlanan ürünlerin sergisi törenle açıldı. Sergi bir hafta boyunca açık kalacak 

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslar tüm hızıyla devam ediyor. 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ 

‘Kadın Eli ile Dünya Güzelleşiyor’ sloganı ile hazırlanan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nce hayata geçirilen geleneksel Türk İşlemleri Sergisi ile ilgili olarak önceki gün saat 14.00’te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda açılış töreni gerçekleştirildi. 

ARABALI; “EMEĞİ GEÇENLERE 

TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Serginin açılış törenine; İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Çot, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İhsan Arıcı ve Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, Belediye Kültür İşleri Müdürü İrfan Veli Kayacan, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi ile ilgili bir konuşma yapan Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Öğretmenlerinden Kursun Öğretmeni Sevim Arabalı, yaklaşık 6 aydır kursiyerleri ile birlikte hazırlamış olduğu el sanatları alanındaki tel kırma Türk işi Antep işi branşlarında hazırlanan ürünleri bugün gururla sergisini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

“TÜM SANATSEVELERİ SERGİMİZE BEKLİYORUZ” 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Arıcı da, Sergi de 15 – 20 kursiyer bayanın hazırladığı birbirinden değerli geleneksel Türk işlemelerinin yer aldığını belirterek, söz konusu serginin bir hafta açık kalacağını ve sergiye tüm sanatseverleri beklediklerini söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.