Bu Servet Halkımızın Malıdır

Bu Servet Halkımızın Malıdır

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2017 09:45
Bu Servet Halkımızın Malıdır

Isparta Belediyesi İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolunda asfalt çalışmalarına başladı. 

 

Altyapısıyla birlikte elden geçirilen caddede bisiklet yolu da yapılacak. Cadde üzerinde kaldırım çalışmaları da yapılırken yine fidan dikim sezonuna girilmesiyle birlikte orta refüjlere de yoğun bir şekilde gül dikimi gerçekleştirilecek.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, caddenin Isparta’nın en geniş yollarından birisi olduğunu söyledi. 

Çalışmalar kapsamında meyillerin hesaplandığını ve hiçbir seviye hatasına meydan verilmediğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, caddede altyapı, dolgu ve asfalt çalışmalarının yapıldığını söyledi. Asfalt çalışmalarında yarıya geldiklerini dile getiren Başkan Günaydın, caddede Çünür kavşağına kadar bisiklet yolunun da yapılacağını belirtti. Isparta’nın bu yöne doğru yapılaşmasının gerçekleştiğini cadde üzerinde ITSO, Meddem Hastanesi başta olmak üzere yapılaşmaların olduğunu kaydeden Günaydın, şehircilik çizgisi oluşturduklarını aktardı. Çalışma esnasında hiçbir şeyden kaçınmadıklarını ve yer yer 1,5 metreye ulaşan dolguların yapıldığını söyleyen Günaydın, “Asfaltımızı dayanıklı olarak döküyoruz. Çalışmaları bende devamlı kontrol ediyorum. Hızlı, kaliteli ve verimli bir şekilde çalışıyoruz ve bundan dolayı da para kazanıyoruz, zaman kazanıyoruz. Mevcut araç ve gereçlerimizle çalışmalarımızı tabiri caizse tereyağından kıl çeker gibi gerçekleştiriyoruz, verimimizi ikiye katlıyoruz. Böylece maliyeti 8’de bire kadar indirebiliyoruz. Böylece Isparta olarak bir servete sahip oluyoruz. Bu servette halkımızın malıdır, halka hediyedir. Bu ekonomik çalışmalar Isparta’mıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum