Bu Skora Hakemler Neden Oldu

Isparta Emrespor AŞ. Teknik Sorumlusu Emrah Volkan Sayılgan, Kahramanmaraş Belediyespor maçını işte bu sözlerle değerlendirdi. Sayılgan, “Bu maçın bu skorla bitmesine hakemler neden oldu” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2013 23:11
Bu Skora Hakemler Neden Oldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş.’de ligin iddialı ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor’la 1-1 berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Kendinden kat ve kat imkanlara sahip olan rakibine futbol dersi veren kırmızı-siyahlılar, hakem hatalarından yakınıyor. Diyarbakırspor, Elazığ Belediyespor ve Mardinspor karşılaşmalarından 9 puan toplayan ve rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada altın değerinde 1 puan kazanan Isparta Emrespor A.Ş.’de Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, zorlu maçı değerlendirdi.

Sayılgan, takımın gol ümitlerinden Muhammet Demir ve sol bek Emir’in sakatlanmasıyla 2. yarıda oyun sisteminin değişmek zorunda kaldığını söyledi. Sayılgan, “İlk yarıda oyuncularım inanılmaz mücadele ettiler. En büyük handikamız eğer Muhammed ve Emir sakatlanmasaydı durum çok daha farklı olurdu. Muhammed’in de çıkmasıyla oyun yapımız da değişti. Bu maçın bu skorla bitmesine hakemler neden oldu.

Bütün tercihlerini hakem Erkan Engin, rakipten yana kullandı. Rakibin attıkları golde faul yoktu. İkili mücadele vardı, şarz vardı. 15 metre baraj kurdurdu. Bu maçın yorumu. 2 trilyona karşı 60 milyarın zaferi. Başkanları, yöneticileri, ulusal hakem Bünyamin Gezer tam kadro geldiler. Bizim oyuncularımızın yüreği var. Kahramanmaraş Belediyespor centilmenlik toplarını bile vermediler. Futbol dersi verdiğimizi düşünüyorum. 2-2.5 Trilyon para harcamakla bu işler olmuyor.

Önemli olan koşmak, mücadele etmek. Benim takımımım zamana ihtiyacı var. Bu işin para olmadığını gösterdik. İnanmanın zaferi olduğunu bir kez daha kanıtladık. Özellikle 1-0’dan sonra kaçırdığımız net gol pozisyonları var. 3. Bölgede biraz daha becerikli olsaydık maçı kazanabilirdik” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum